Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (160/327) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 14 Rujan, 2015, 13:14:34 ---ima ko kakvu ideju !?  neznam vise kaj napravit :(

PHBG 19 DS

igla nebitno dije nikako nevalja
ler dizne 38-40-45 koja god nis se ne mjenja stvar
glavna dizna 98

lulica u airboxu 19mm + okolo po spojevima kaj ne dihta pa je to i vise od 19

nije vrag da tu treba 110 dizna il tak nekaj :/

--- Kraj citata ---

Jel ti airboks ima pregrade unutra? Ako nema smanji ulaznu rupu. Ako nije do toga, negdje vuce fals

Scooterist_#1:
Jel se gasi kad zacepis lulicu na boxu?

SF2 Freak:
Ma gasi se vraga imao sam isti box i to je smeće kinesko. Nabavi pravi box makar tebe je uvijek to jebalo ta smjesa. Ja bi poćeo sumnjati u blokove.

zvonkec92:

--- Citat: Scooterist_#1 - 14 Rujan, 2015, 20:05:48 ---Jel se gasi kad zacepis lulicu na boxu?

--- Kraj citata ---
da, i nakon nekog vremena crkne.. nema nikakve razlike serijski erbox i ovaj kineski. ni jedan ni drugi ne dihtaju po spojevima, jedina razlika je kaj kineski ima unutarnji promjer lulice 19mm a serijski 13mm.

semeringe sam 2x vec gledo nisu masni nit su ikad bili. prirubnica je zadihtana sa diht masom tak da tu nije sigurno..

neka fora mora bit sa tim AC cilindrima. frend na potpuno serijakom rallyu ima serijski PHBN 12 karb i 78 diznu i svjecica mu je cak i svjetlija neg kaj bi trebala bit, to mi je jedina usporesba i poveznica zkj AC minarelli zahtjeva tolke dizne. org dellortove dizne koristim nista kinesko..

a bum probo sutra jos stavit 110 diznu kaj imam od keihina ak bu i onda bijela onda ide masina u smece a gore seriala sa drugog rallya..

SF2 Freak:
A da imaš unikat i napraviš LC ? I skratiš si muke za svagda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju