Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
--- Citat: SF2 Freak - 14 Rujan, 2015, 22:52:10 ---Ma gasi se vraga imao sam isti box i to je smeće kinesko. Nabavi pravi box makar tebe je uvijek to jebalo ta smjesa. Ja bi poćeo sumnjati u blokove.
--- Kraj citata ---
ne lupaj bzvz, da blokovi ne dihtaju odavno bi bio mastan ko burek i nebi u leru radio tak mirno da mu mos brojat okretaje radilice..
na drevu sam imo 85 diznu i jos je to bilo premalo. al eto vozilo je..
probo sam cak i vratit 17.5 sa 94 diznom, ma nisam ni 100 metara napravio svjecica je odma pobjelila :/
LC ne dolazi u obzir..
miha12357:
Eeee muka zvana aprilia...mozda bubam gluposti ali da nije nesta do paljena...msm glupo pitanje al zast ne provjerit...mozda iskra jebe...kaj drugo...al meni osobno 110,dizna zvuci preko previse....
SF2 Freak:
Jbt neda ti se LC napraviti ali da ti se godinu dana diznama našaltavat i ne vidim kraja tom našaltavanju. :laughing9: .
Napravi fini LC imaj unikat rellya. LAkše ga narihtat 300x
ditek:
--- Citat: zvonkec92 - 14 Rujan, 2015, 22:52:32 ---
--- Citat: Scooterist_#1 - 14 Rujan, 2015, 20:05:48 ---Jel se gasi kad zacepis lulicu na boxu?
--- Kraj citata ---
da, i nakon nekog vremena crkne.. nema nikakve razlike serijski erbox i ovaj kineski. ni jedan ni drugi ne dihtaju po spojevima, jedina razlika je kaj kineski ima unutarnji promjer lulice 19mm a serijski 13mm.
semeringe sam 2x vec gledo nisu masni nit su ikad bili. prirubnica je zadihtana sa diht masom tak da tu nije sigurno..
neka fora mora bit sa tim AC cilindrima. frend na potpuno serijakom rallyu ima serijski PHBN 12 karb i 78 diznu i svjecica mu je cak i svjetlija neg kaj bi trebala bit, to mi je jedina usporesba i poveznica zkj AC minarelli zahtjeva tolke dizne. org dellortove dizne koristim nista kinesko..
a bum probo sutra jos stavit 110 diznu kaj imam od keihina ak bu i onda bijela onda ide masina u smece a gore seriala sa drugog rallya..
--- Kraj citata ---
a prije toga meni ide kevlar top od yasunija :)
zvonkec92:
ako dode do toga onda idem u ducan po novi TT jer ovaj yasuni na 50cc AC cilindru radi gore od zxa il tta.. jos dok je bio kod silvija taj yasuni probavali ga na moj rally ee skuter kur*u nejde..
bas bi trebalo skinut port mapu AC i LC cilindra pa vidjet koja je razlika i zakaj je AC slabiji i ima manje okretaja..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju