Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (159/327) > >>

zvonkec92:
ima ko kakvu ideju !?  neznam vise kaj napravit :(

PHBG 19 DS

igla nebitno dije nikako nevalja
ler dizne 38-40-45 koja god nis se ne mjenja stvar
glavna dizna 98

lulica u airboxu 19mm + okolo po spojevima kaj ne dihta pa je to i vise od 19

nije vrag da tu treba 110 dizna il tak nekaj :/

Rox-Rab:
sad neznam dal ja imam BS ili DS, igla je mislim w9,ler dizna serijska, glavna dizna 85 i jos mi je malo crnija svijećica nego sto bi trebala

koju svijećicu koristis? meni se pokazalo da boja puno ovisi o broju svijećice

zvonkec92:
i ja imam W9 iglu, dobro je samo na drugom zubu odozgora, ako ju jos dignem stalno neke knedle guta.. svjecica je br9hs, sa 8-com je jos bjelija.

pa koga god pitam svi na LCu na jos jacim kitevima i spuhovima voze ispod 90 dizne samo ja neke ogromne.. semerinzi su odlicni na njima ne vuce fals, na prirubnici takoder.  i na drevu sam imo vecu diznu nego bilo ko na LCu i na jacem setapu :(  jel fakat ti AC cilindri zahtjevaju tak ogromne dizne il u cemu je caka?

probo sam i pritvorit erbox onda do pola gasa nemres krenut kak trokira a na punom opet svjecica pobijeli ko sir.

Rox-Rab:
koliko si otvorio vijak smjese?

ljubo46:
jako cudno..s tolikom diznom.. :sad3: ja sam na malossi replici i tom karbu imao diznu 84 ako se dobro sjecam i bilo je savrseno..
ako si siguran da ti nigdje na semerinzim, prirubnicama i airboxu nevuce fals..(iako bi ja još jedanput provjerio posebno onaj kineski airbox sto imas) onda provjeri vakum pumpicu.. :icon_thumright:

p.s koje dizne koristis? kineske ili dellortove?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju