Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (84/327) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: Ridi77 - 22 Lipanj, 2014, 15:13:56 ---Orginal aerox sa izvadenim katalizatorom iz spuha i nes stino lakse rolice su bile nutra. A to kaj tebi nejde ni jedan na cesti valjda nikad nisi iso protiv nekog jos ne rasturanog roxa nisam ja kriv. A ti kad falis tolko piaggio u 30 000km vidjet cemo kolko ces masinu otvarat i neko ko vozi minu

--- Kraj citata ---
ja imam 20 i kusur i nikad otvarani blokovi, nit je procurila vodena, i uz sve to imam novi runner koji k**** ne valja  :dontknow:

Tomi_ZG:

--- Citat: zrakoplovac - 22 Lipanj, 2014, 15:24:27 ---imam novi runner koji k**** ne valja

--- Kraj citata ---
Tak je,pohvali se sa škatulom  :laughing7:

Imat će Zvonkec posla sa brisanjem postova u temi  ;D

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Lipanj, 2014, 15:27:31 ---
--- Citat: zrakoplovac - 22 Lipanj, 2014, 15:24:27 ---imam novi runner koji k**** ne valja

--- Kraj citata ---
Tak je,pohvali se sa škatulom  :laughing7:

Imat će Zvonkec posla sa brisanjem postova u temi  ;D

--- Kraj citata ---
To je naravno bila ironija :P

zvonkec92:
tomi aj ti reci kak ide ovaj šugavi evo jer ako ja neš napišem opet če mi se javit panjevi ( tipa ovaj gore nrgmc2 ) tuda da ja serem kvake,evo mora letit i slične gluposti.

Rox-Rab:
nek oni pricaju sta hoce, moj evo sa svim popratnim dijelovima i nrx auspuhom ide 85 gps i ako zelim jos vise moram mu stavit jos lakse rolice i jaci auspuh međutim od toga nema nista, svi znaju da pia makine idu bolje nego mina i pomirite se s tim, a to sta se svi izvlace da pia ima sjebanu vodenu ne drzi vodu, ako se koristi antifriz izgurat ce isto koliko i minarelli vodena. Amen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju