Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
anabellas:
--- Citat: ljubo46 - 22 Lipanj, 2014, 12:53:26 ---Da. Poslije kad sam stavio dell 19 dobio sam jos koji km.
A kad sam stavio replicu onda vise gotovo isao je preko 100kmh po gps-u.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
dobro s replicom je oke :) ali sam ocu rec mina getriba nije ko pia bas kak ridi misli :icon_thumright:
Ridi77:
Svr zavisi od popratnih dijelova. Moj streetrace je iso 102 po gpsu sa yasuni r i stage 6 pro variomatom i 17.5 fergom. Je da se vrtio pun k al je iso. A susedu slazem nrg powera ima black trophy i yasuni r koji mu grale prodo isgo mu krajna po gpsu 100kmh a ima isto spuh kit i variomat i dell 19 pa reci nemres usporedivat neke stvari u koje je ulozeno brdo para i di je tu negdje. Moj rox serijala je iso bez blokada 89 pp gpsu samo je izvaden iz auspuha katalizatlr imo je 12 ferg i sve serijala. Je da treba u mina malo vise para neg u piaggio jer netrebate vi polutku i fergazer. Al ostalo na piaggio kurca nevalja ova vodena pumpa katastrofa, ni malo mi se ne.svoda piaggio masina ta i nikad to nebi kupio. Mina majka :icon_thumright:
ditek:
kako volim ove mina-pia rasprave :jerk:
taj black trophy kolko ja znam nije nis jaci od obicnog trophyja , tak da je streetrace jaci kit - od tu i par kmh veca krajnja :)
a serijala mina ide 89 gps al ne danes :toothy3: zato svaki dan pored njih propičavam po aveniji ;D
anabellas:
--- Citat: Ridi77 - 22 Lipanj, 2014, 14:13:22 ---Svr zavisi od popratnih dijelova. Moj streetrace je iso 102 po gpsu sa yasuni r i stage 6 pro variomatom i 17.5 fergom. Je da se vrtio pun k al je iso. A susedu slazem nrg powera ima black trophy i yasuni r koji mu grale prodo isgo mu krajna po gpsu 100kmh a ima isto spuh kit i variomat i dell 19 pa reci nemres usporedivat neke stvari u koje je ulozeno brdo para i di je tu negdje. Moj rox serijala je iso bez blokada 89 pp gpsu samo je izvaden iz auspuha katalizatlr imo je 12 ferg i sve serijala. Je da treba u mina malo vise para neg u piaggio jer netrebate vi polutku i fergazer. Al ostalo na piaggio kurca nevalja ova vodena pumpa katastrofa, ni malo mi se ne.svoda piaggio masina ta i nikad to nebi kupio. Mina majka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozda nejde bolje jer ga ti slazes :toothy12:
a di si molim te ti serijalu roxa vozio 90kmh daj nemoj gluposti pricat :laughing7:
nis na piaggiu ne valja da haha , svakom mina cuneru je izgovor pia vodena :dontknow:
P.S.
Ditek- svaki mina ide na forumu bolje neg pia al cudno mi je zakaj ni jedan na cesti nejde bolje :toothy12:
Ridi77:
Orginal aerox sa izvadenim katalizatorom iz spuha i nes stino lakse rolice su bile nutra. A to kaj tebi nejde ni jedan na cesti valjda nikad nisi iso protiv nekog jos ne rasturanog roxa nisam ja kriv. A ti kad falis tolko piaggio u 30 000km vidjet cemo kolko ces masinu otvarat i neko ko vozi minu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju