Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Josip:
osobno imam obje grupacije, i uz to i BB....
i odgovorno tvrdim da je to sve skupa smeće! :icon_thumright:
potpisujem damira (j#bo te pas rox ti je VRH :icon_thumright: :notworthy: )
zvonkec92:
danas ga dobio na Branimirovoj 85 gps. a tomi sa ranerom 50cc i TTom me lagano prelazi. napravio neki đir po gradu. ništa još nije zaljepio vidjet čemo kroz par dana, ako bu mi se dalo probat ću opet vratit MFa nazad jer je BOLJI i JAČI. mislim da je on cviko zbog premale dizne, sad na evu imam 17.5 i 90 diznu i izgleda ok svječica. izgleda da je onom MFu trebala 90+ dizna a ja vozio 81-85 :/
Tomi_ZG:
Ma nisam te baš prelazio,u ubrzanju nemremo stat u istu rečenicu,ono na povratku sam nabrao 91 gps al zalegnut i s vjetrom u leđa,ja sam mišljenja da rally ide dobro odnosno u skladu s dijelovima.
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Lipanj, 2014, 16:38:18 ---Ma nisam te baš prelazio,u ubrzanju nemremo stat u istu rečenicu,ono na povratku sam nabrao 91 gps al zalegnut i s vjetrom u leđa,ja sam mišljenja da rally ide dobro odnosno u skladu s dijelovima.
--- Kraj citata ---
ide dobro, ali ide lošije dosta lošije od MFa i točka. i itekako jeftinije može ić bolje, eto čistog primjera Evo vs MF. MF je jeftiniji i ide bolje i jači je. ( ako zanemarimo cvikanje zbog moje nestručnosti i neznanja koju sam tek sada vidio kad sam naštelo ovaj kit,i skužio neke stvari. onda svakako mogu reči da je MF jednako kvalitetan kao i Evo, i još je k tome jači. ) TOČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .
anabellas:
--- Citat: Ridi77 - 22 Lipanj, 2014, 15:13:56 ---Orginal aerox sa izvadenim katalizatorom iz spuha i nes stino lakse rolice su bile nutra. A to kaj tebi nejde ni jedan na cesti valjda nikad nisi iso protiv nekog jos ne rasturanog roxa nisam ja kriv. A ti kad falis tolko piaggio u 30 000km vidjet cemo kolko ces masinu otvarat i neko ko vozi minu
--- Kraj citata ---
gluposti pricas , svaki skuter je individualan i moze masina se komplet raspast na mini ko i na piaggiu, a moze i trajat da nikad ju ne otvaras.. ima onih koji ih na 5000 otvaraju i onih koji na 50000
a ja ne kazem da mina nije kvalitetna , em je kvalitetna em manje trosi.
a i logicno je da pia prije ode kad irealno ide bolje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju