Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
gokiSP:
SixPack ti je dobro rekao. Dam ruku u vatru da taj klip prilikom većih temperatura ima premalu zračnost. A prije bih rekao da se taj klip širi više nego bi trebao. Bilo bi zanimljivo malo ga skuhati na nekoj većoj temperaturi i onda izmjeriti. Tako bi bio siguran je li cilindar ili klip problem, a i znao bi šta promijeniti da riješiš taj problem cvikanja. Probaj uz 19 staviti bolji usis. Trpi i serijski usis taj setup, ali biti će ti lakše uštelati kad bude lakše gutao to što mu karb daje.
zvonkec92:
skemijat čemo nešto, kad dože Evo stavit ću 19cu pa čemo vidjet kako to ide i dal se na njemu 19ca da naštelat. s ovim cilindrom sam imo najviše muka sa momntom :/ nema ga nigdje :(
gokiSP:
Stavi serijski auspuh bez katalizatora ili neki lv touring i sl. pa ćeš ga možda imati. Ne možeš od takvog setupa očekivati nešto na što si navikao na 4t mašinama. 2t je 2t i ako nije 180 onda znaš da moraš ganjat okretaje da bi išao ili staviti ne rezonantni auspuh, biti mrvicu sporiji i imati "momenta" na manjim okretajima. Kad sjedneš na 180 serijalu onda shvatiš o čemu pričam.
zvonkec92:
ne mislim na taj moment kao na 4t mašinama da čupa od lera pa nadalje, znam kako je išla seriala, imala je momenta i nije išla baš u okretaje bez obzira na RR, to je izgleda stvar do cilindra.. dok ovaj cilindar nemože normalno krenut na 6-7t okr..
gokiSP:
Stavi auspuh koji nije rezonantni. Čak i serijski ako imaš samo za probu pa ćeš vidjeti kakva je razlika. Dosta njih je skinulo rezonantni baš zbog toga što su htjeli isto što i ti. A u tom slučaju i taj 17,5 ima više smisla.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju