Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (58/327) > >>

zvonkec92:
ma jok, pa da me neko sa 50kom i spuhom prestigne, ništa od toga.. zato sam i stavio kit da se mogu vozit ko čovjek 8 banki a ne ko sa serialom 75 gps zalegnut :D više mi krajnja treba nego start, a sa ovim nikako nisam mogo kretat normalno :/   vidjet čemo šta evo kaže, on se nebi trebo vrtit ko ovo čudo.

SixPack:
A jbg sad... Ak ti je bitna krajnja a i da lijepo vuce iz podruma, prodaj ovaj sta imas i zemi si yasuni r,sta sad da ti kazem...on ima najsiri oowerband i najlakse ga je ustelati i lezi na base ko budali samar, ili kak bi gregor reko, i ovce i novce, ili neku sredinu ili neki touring, nema cetvrtog,na tebi je sta hoces... Kazem yr jer sam gkedo neke dijagrame i dosta izvlaci iz bejsa, opet nije slab u oodrumu i lako ga je ustimat  :dontknow:
Drzi istu snagu na 8 i na 10,to hocu reci  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: zvonkec92 - 06 Lipanj, 2014, 23:55:45 ---ma jok, pa da me neko sa 50kom i spuhom prestigne, ništa od toga.. zato sam i stavio kit da se mogu vozit ko čovjek 8 banki a ne ko sa serialom 75 gps zalegnut :D više mi krajnja treba nego start, a sa ovim nikako nisam mogo kretat normalno :/   vidjet čemo šta evo kaže, on se nebi trebo vrtit ko ovo čudo.

--- Kraj citata ---
Bar je tvoja serijala lovila 9 banki bez beda, kaj sad.

zvonkec92:

--- Citat: Grale - 07 Lipanj, 2014, 02:03:55 ---
--- Citat: zvonkec92 - 06 Lipanj, 2014, 23:55:45 ---ma jok, pa da me neko sa 50kom i spuhom prestigne, ništa od toga.. zato sam i stavio kit da se mogu vozit ko čovjek 8 banki a ne ko sa serialom 75 gps zalegnut :D više mi krajnja treba nego start, a sa ovim nikako nisam mogo kretat normalno :/   vidjet čemo šta evo kaže, on se nebi trebo vrtit ko ovo čudo.

--- Kraj citata ---
Bar je tvoja serijala lovila 9 banki bez beda, kaj sad.

--- Kraj citata ---
išla je prije nego je zaljepila klip, a i remen je bil novi  :icon_thumright:

SixPack:
Zemi drugi klip, zbusi cilindar na malo vecu toleranciju, i deri, po drugi put  :headbang:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju