Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
SixPack:
Kak ne bi mogli, pa serijala ac je s blokadama (tuljak i limic) u sustini karb 12mm, i ja ga vozio tak s otvorenim spuhom bez kata vise puta po 130km u komadu i ljeti i zimi, dizna na knap (bez onog pretjerivanja s diznanjem :icon_biggrin: )+ona serijala tupa igla malo vise dignuta i radi ko sat i dan danas tak da ne znam zasto ne bi mogao base na 17,5 :dontknow:
Sa "zatvorenim" airboxom i slabijim spuhom AC ima da traje ko serijala ak je sve dobro ustelano, jer je sport tek jednu mrvu jaci neg serijala lc pa ne vidim razlog zac nebi trajao, kad pricamo o piaggio AC-u :dontknow:
Ima na pedparts cini mi se cijela biblija za Polini i Malossi Sport, dijagrami za svaki spuh posebno,serijske termo grupe i sl., i sa jednim YR (za one koji zele vise :icon_biggrin: ) se iz kita moze dosta izvuci + sta uvijek imas krdo momenta u podrumu...neg se hebat s ovim agresivnim termo grupama gdje si dole ajd bok, plus veca je potrosnja, plus treba ih vrtit, pa se ko zvonkec hebat 7 dana sa stelanjem...ma hebes to :dontknow:
Al za ac cini mi se da je cak bolje roknut Polinija neg evo, dosta je "minimiziran" kit, manja su termicka opterecenja, a i kvaliteta zavrsne obrade je bolja...a Malossi Sport citam da su neki imali nekih problema pa sta ja znam, pa su bile svakakve price, bo :dontknow:
Ja isto mislio uzet evo kao bestbuy, pa uletio polovni polini,pa zel plavka :happy6: ;D
SixPack:
--- Citat: zvonkec92 - 06 Lipanj, 2014, 04:12:57 ---e a kako bi vi znali da nevalja taj kit da ga ja nisam isprobo. jebat ga sad šta je tu je..
--- Kraj citata ---
Ne znamo da kit ne valja jer si ga sam ti vozio, nije to pokazatelj, al bar znamo da ima zahebancije na pretek i da je bolje zaobici. osim ak nisi mazohista, al ti si zvonkec bas onaj autohtoni hardcore s/m...ja bi ga jos prosli tjedan zapalio, pijuckao zuju i gledao kak gori, i to s gustom :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Al da su ti svi zivi govorili da zemes eva, a ti za inat ošo u koprive, jbg, to nemres poricat :dontknow: :toothy11:
zvonkec92:
treba skinut ovaj klip, pošmirglat ga da bu koju stotu manji i onda valjda nebu cviko.. a sječam se dok to još nije bilo namontirano da klip bez karika kad ga staviš u cilindar nije htio ispast sam van.. al sam mislio da to tak mora :/
SixPack:
Ma pitaj boga sta je tu u pitanju, kolko se taj klip siri, kolko je bio toplinski opterecen posto se tu ipak radi o ac a cilindar ima dosta agresivnu portmapu, kak si ti karb ustelao da radi s tim spuhom na tom kitu :dontknow:
Ja sam za svoj motor dao cilindar na obradu u gilardoni,kromiranje, poslao sam im novi klip skupa sa ambalazom i uputama, i lijepo pise u uputama zracnost za taj klip 6mm...vratio se cilindar, ja mjerio sa svojim subitorima kad ono zracnost 3.5-4 stote :o
E sad, dal moj subitor ima odstupanje do dve stote, hmmm...ne znam...al znam da je u cijeloj prici netko zajhebo i da cu ja ispastat ::)
Da stvar bude jos bolja, radi se o vertexovim klipovima koji se vole malo vise prosirit ;D i sta sad, ko tu koga? :angry9:
I bojim se da ne bu to sve tragicno zavrsilo...i ne znam sad sta...ak prodjem ko ti, kom se mogu zalit, vodovodu :kipi:
zvonkec92:
eo skinuo cilindar, nije ništa strašno. vozi to dalje..
ma niš strašno, ovak ima malo i s druge strane i toje sve..
a ovaj kanal kaj se pozna to je rub karike napravio :/ ko ga jebe ne osjeti se pod prstom :D
uzo sam još i dr evo pa čemo i njega testirat na istoj relaciji gas do kraja, ako i on zaljepi onda to ljepljenje nema nikakve veze sa kvalitetom kita nego sa nečim desetim..
e i još mi nije jasno kak je to moglo zaljepit kad je zračnost između klipa i cilindra pun k**ra* prevelika.. cilindar je 46.95 a klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju