Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Grale:
--- Citat: SixPack - 05 Lipanj, 2014, 23:58:37 ---Tolko jebade,truda i svega pa tak, a jbg :(
Ja sam ti lijepo reko ranije: "ljepljiva druzina", skupa sa S6 sr i ekipom....jebeno je to za ustelat,malo falis i baj baj brate :sad3:
Trebo si zet evo ili jos bolje p.sport za ac i gas... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jel ti znaš uopće zbog čega SR spada u ljepljivu družinu?
Ne kužim uopće tu usporedbu ta dva kita kad ga niko još nije imal na forumu.
SixPack:
--- Citat: Grale - 06 Lipanj, 2014, 00:27:50 ---Jel ti znaš uopće zbog čega SR spada u ljepljivu družinu?
Ne kužim uopće tu usporedbu ta dva kita kad ga niko još nije imal na forumu.
--- Kraj citata ---
SR niti ne postoji u ac varijanti kolko znam... :dontknow: necu pomisljat da (ne)postoji :toothy11:
Preagresivan je cilindar, vidi se odmah po portmapi, smjesa mu idealna (po svjecici), celo klipa ok, a cvikao??? Nisam pratio, di sta, kako, pretpostavljam na ispusnoj strani, plus gus, plus ac (ak sam dobro pratio)...a zna se bar za s6, i to lc da traze bogatiju smjesu, a kamoli jos ac :dontknow: Sam povlacim paralelu s s6,ne mislim na nikakvu usporedbu :icon_thumright:
Reci za sr, zasto, mozda ja mijesam babe i zabe :icon_biggrin:
SF2 Freak:
17.5 je dobar karb za base kiteve. Samo zvonac ti si previše kijo tim tuljcima.
Tomi_ZG:
--- Citat: SF2 Freak - 06 Lipanj, 2014, 01:08:15 ---17.5 je dobar karb za base kiteve. Samo zvonac ti si previše kijo tim tuljcima.
--- Kraj citata ---
Normalno da je dobar,dr,trophy,malossi sport,svi mogu garant vozit i na ac mašini hrpu kilometara provjereno.
--- Citat: ljubo46 - 05 Lipanj, 2014, 21:08:49 ---Ísto i kad sam rekao da kupi dr evo jer ga nitko nema po kvaliteti
--- Kraj citata ---
I ja sam ga forsirao al on nije htio nekaj kaj svi imaju,eto sad ima sranje.
zvonkec92:
e a kako bi vi znali da nevalja taj kit da ga ja nisam isprobo. jebat ga sad šta je tu je..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju