Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Usput ako nekome treba ova ruzna serijska mina kurbla u savrsenom stanju POKLANJAM ju jer nisam cigan kao neki...
zvonkec92:
Bilo mi dosadno pa sam skocio malo do garaze bacit oko u prenos na svom rallyu. Setup na radilici je Doppler vario sa sajbicom od 2mm do kalote i 2x0.5mm do ventilvara. Remen 17.2mm i labav pa sam 1mm sajbica skinuo i sada je kako treba. Kad je remen nov 18mm onda je taman sa ovih 1mm koje sam sad izbacio. Usput vidio da remen struze po bloku pa sam i to malo bijaxom rijesio. Od uvijek mi je kvacilo malo nize hvatalo nego sto treba a sa sljedecim jacim federima iz seta bi previsoko kretalo pa sam svaku paknu zabusio 3x sa 4mm stepenastim svrdlom tocno do pocetka 6mm promjera. Test slijedi sutra
Poggiali:
meni je tu remen ostavljal tragove dok je sve serijala bilo, samo topov vario...
imho bolje da si probusil po jednu rupu ispod federa na kvacilu, bio bi jaci efekt i nebi oslabljivao krak :P
PchelaUbica:
Ostavlja tragove i na serijali jer remen klatara gore-dole pri otpustanju i davanju gasa pogotovo ak je malo duzi .
Zvonac zajebavas se ti s francuskim dijelovima. Nemo da te suhi mora šlepat 😝
zvonkec92:
Da i mislio sam si da bi bilo bolje ispod federa al mi ih se nije dalo skidat pa sam ovak. Dopler jest francuz al fkt ima bolju izlaznost remena od ikojeg variomata na trzistu i samo zato ga vozim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju