Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
matija84m:
Prerada i turpijanje radilice je in :headbang:
Sve se reparira i bude vjecnije od nove :icon_thumright:
mic:
E hvala na linku klipnjače :icon_thumright: I pomislio sam da si uzeo na motorx-a. Kako si znao da je Jasilova? Je li inače budu Jasil klipnjače pod topovim brandom?
I da, slažem se sa ovim što kaže @aragonY da bi bilo zanimljivo pogledati kako se odradila radilica :)
Toni46:
--- Citat: mic - 04 Svibanj, 2021, 16:11:19 ---E hvala na linku klipnjače :icon_thumright: I pomislio sam da si uzeo na motorx-a. Kako si znao da je Jasilova? Je li inače budu Jasil klipnjače pod topovim brandom?
I da, slažem se sa ovim što kaže @aragonY da bi bilo zanimljivo pogledati kako se odradila radilica :)
--- Kraj citata ---
Top racing i Jasil je isto :icon_thumright:
zvonkec92:
Kak toni veli top racing i jasil je jedno te isto...
Evo jedan apdejt na rallyu broj 2, od prvog dana kako je kupljen nekak je cudan na gas i nije to to neide kako bi zdrav rally trebao ic i danas mi neda vrag mira idem gledas svjecicu kad ona bjela ko posni sir. Idem skidat karb reko neka budala mozda stavila manju diznu i samo kaj sam rašerafio plastike vidim sas ventil spojen na airbox a druga strana mlatara po zraku i tu je vuko falš.
Naravno zablindirao sam tu rupu na njispravniji moguci nacin, pomocu struga... Na strugu napravio čep koji sam lagano namazo Loctiteom 648 i nabio u box
Na probnom điru rally dobio MOĆ i napokon ide kako bi jedan zdravi minarelli i trebao ic
zvonkec92:
Stigle klipnjace za minarelli, uzeo sam jasil i neku japansku imam dvije mina serijske radilice pa cu na svaku jednu klipnjacu stavit.
Kit
I stigla kurbla od kineza koja je bar meni 10x ljepsa i prakticnija od serijske na koju se prije ozljedim nego zakurblam skuter kolko je skliska i retardirano dizajnirana, trazio sam po fejsu od lune al mi ekipa to cijeni po 100kn + postarina a nova kosta 3.3€ :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju