Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (311/327) > >>

Poggiali:
doppler je bas za minu il si kemijao? neda mi se sve listat , zaboravio sam  :icon_biggrin:

zvonkec92:
Bas za minu

zvonkec92:
Prenos radi jako ljepo, jos je ljepse sa novim malossi rolicama. Reakcija i odaziv na gas su nemjerljivi u odnosu na bilo koje druge neMalossi rolice. Do sada su bile od purejeta 5.3 i radilo je jedno vrijeme dobro. Sa istom gramazom vrti nesto vise nego prije, treba vidjeti jos kad zatopli i prenos se ugrije kak ce bit...  Tu su i MHR disk plocice za u štek ako nedaj boze nekad zatrebaju. Danas uz pomoc Tomija_ZG promjenjena prednja zarulja u faru a ujedno i skinuti svi talijanski sveci sa neba koji su dizajnirali tak retardirani skuter na kojem se izuzetno tesko dolazi do zarulje

zvonkec92:
Danas apdejtam malo tatin rally. Skuzio sam da u voznji nogara lagano dodiruje kurblu i tu se stvara neki iritantni zveckajuci zvuk pa sam se dosjetio napravit odbojnik za nogaru posto je neko izgubio onu orginalnu gumicu koja bude na njoj

Za ovaj zahvat sam zbrusio jedno svrdlo da bude ravno da ne napravi konusnu rupu vec ravnu da ljepo sjedne glava šarafa

Taj problem je rijesen, bacio se na sljedeci... dakle setap je mrtva serijala sa MHR variomatom, motoforce polutkom ( spiganom iz ducana Skuter dijelovi ) i 9% duzim sekundarom. Problem je taj, uz to sta polutka trese, da serijala skuteru bas i nepase onaj jaki linearan kanal i jako sporo nabire krajnju a ni ubrzanje nije neko extra a rolice 8 grama. Odlucio sam ugradit polutku sa Motor-x ali sam stavio onaj banana kut koji mi lici kao serijski od batine. Sada u startu malo prevrti dok je hladan prenos, iza 30kmh je puno bolje nego sa linearnim kutem a kad se prenos dobro zgrije vise se ni to prevrtavanje u samom startu ne osjeti. Zadovoljan sam apgrejdom. Cak razmisljam da nebi niti meto kit i radilicu jer je ovo skroz dovoljno za zujat u ducan i na plac, neka stoje djelovi u šteku jednog dana ce zatrebat.

Corector:
I ja sam primjetii pad momenta, samo je zujao veselo ali nije nabirao s linearkom na 50ccm mini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju