Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Malom turpijicom sam ih skidao, tocnije ovim setom sa slike jer prave stvari se moraju radit pravim alatom
https://www.conrad.com/p/needle-file-set-6-pcs-160-mm-in-plastic-bag-bahco-2-470-16-1-0-1696604
Turpije skuplje od DrEva 💪💪
mic:
E to je prava stvar :icon_thumright: Morat cu si naci nešto slično, barem ovakvu ravnu što ide u spic jer sam se malo izmučio dok sam kanale zagladio na svom drevu nekom ljutom improvizacijskom turpijom :toothy12:
zvonkec92:
S ovim je islo veoma lako i brzo, neznam s cim drugim bi to odradio preciznije i ljepse. Mislim da sam u Pevecu vidio takve iste turpijice od Luxa, 4x su jeftinije od ovih al neznam jesu kvalitetom iste mojima
mic:
Naći ce se nesto valjda, pa makar i samo jedna čisto nek se nađe ako ikad budem neki cilindar honovao ili ako slučajno uleti novi kit neki. Hvala na informacijama :icon_thumright:
I ako se smije pitat koji je setup u planu za novog rallya? Drevo, 17.5 i slaba rezonka?
matija84m:
Jao mrale vidi osiguraca za iglu :toothy10:
Ja sam imao dva i uspijem u minuti izgubit oba :angry9:
Ajde jedva jednog nadem, a drugog nikada. Moram kuput barem pola tvoga steka jer cesto zatreba. Dal ih ima za kupit ovako u nekoj boljoj trgovini na komad. Ili su to sve org?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju