Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (290/327) > >>

zvonkec92:
Nisu org kupio ih u Lager komercu, ako se dobro sjecam 80-90 lipa je komad, ocekivao sam 10-15 lipa da bude al ajde kad ga nemas dao bi i 10kn za jednog  ;D

Setap će biti Drevo i 17.5 na serijskom spuhu jer je cilj da ostane seriala look a da se bas ne vuce po cesti.. Prva ideja je bila serijala sa rezom al posto su tu komplikacije za upisat ga u prometnu odlucio sam se ipak za base sa bacvom. Za taj setap MHR vario je odlican izbor pa cemo vidjeti s vremenom dal bude potrebe za duzom getribom. U tom slucaju bi uzeo 16% TOP-ov primar sa kosim zubima u kombinaciji sa AC sekundarom. Samo neznam dal se tih 16% racuna naspram AC ili LC sekundara, u svakom slucaju ako ni to nebu dosta u šteku je LC sekundar.

matija84m:
Ti ocekujes neke kosmoske brzine :nono:

zvonkec92:
Haha ne, na prvom reliju imam 21% pa nema kosmoskih brzina al mi se svida taj osjecaj duze getribe u voznji. Da nevalja nebi to vozio vec godinu dana pa zelim istu stvar i na drugom reliju

mic:
Duža getriba nije loša stvar...Na Zumi je duža getriba od prvog dana i ne mogu zamisliti kako bi bilo bez nje iako je sa ravnim zubima pa malo zuji.
Koliko je % duža lc getriba u usporedbi sa ac?

zvonkec92:
Nekih 4-5% tak nekaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju