Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (288/327) > >>

avr freak:
probao sam i ja Roxa 100 i Pežu, ima momenta ali ništa posebno ni puno jače nego 50ccm..
Davno smo imali race Runner 50 (yasuni R, multivar, ljubičasti centralni, žuti malossi fedrići i 5,0g rolice, dizna 64) protiv Peže 100, na sreću Runnera fino smo se najeli.

Generalno mislim da je i dostupnost dijelova manja za te 100tke, tako da bi rađe nabuđio 50tku malo i vozio se.
Sad u trajnosti 100tke ne ulazim jer se nisam previše susretao s tim.

dario007:

Peza ima turpijani cilindar i pripasane polutke sa Piaggia,prerađen vario itd.

Nrg je drevo,17.5 i sc08

Baotian je od Zvonkeca

zvonkec92:
Znaci neisplativo kad 70-ka ide bolje

zvonkec92:
Zima je vani nema se sta pametno radit pa sam malo poturpijao rubove u i na cilindru jer su fkt jako ostri. Fali mi jos nekih sitnica da se skompletira 17.5 do kraja da smontiram to sve gore

Clan dario007 je donirao svoj karb kojem fale dole navedene stvari a koje su pak poskidane za karb koji je kupljen polovican za prvog rallya

Neki dan uzeo novu casicu za PHVA 17.5 - 90kn,

fali mi jos A22 igla ( 50kn ), plastikica kaj pokriva iglu ( 20kn ) i poklopac klipica 100kn. Ako citaju temu oni koji su mi nedavno spominjali da se te gluposti kupe po 10-15kn eto provjerene cijene u trgovinama pa se vi i dalje ciganite za polovican karb za bjesne pare. Posaugo sam kurcinu al sam pametniji za ubuduce

Prva slika je kanal sa turpijanim i neturpijanim bridom

Posto ekipa niti zegere ne daje uz karb kad kupis naštekiro sam si ih 20 komada da se ima za nedaj boze ako zatreba

mic:
Iznenadio sam se i ja kad sam vidio koliko su oštri rubovi kanala na drevu... Cudno mi je da ih bar malo ne zaglade tvornički  :dontknow:
Turpijom si zagladio ili necim drugim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju