Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (280/327) > >>

matija84m:
Bas sam se pital jel moguce da ces tripnut sa rellyem uz takav izbor motora.
Ajde da si skuzil na vreme da ce to bit muka za vozit se :hello:

luna500rr:
Za sam skoknut negdje po zg ti je rally sigurno najbolji, ali za trip bome nije, pogotovo udvoje :toothy11:
I fora su ti te blatarice na zongu :icon_thumright:

zvonkec92:
Rally bi bil oke da idem sam onda je super i da se vozit ali u dvoje nikako.

Corector:
Al bi se napatio da si isao s Rallyem :D

Meni je Runner otpisan za u dvoje, makar cu mu dati jos jednu sansu sa duzom verzijom sica.
A Elystar me takodjer razocarao, suvozac nema duzinu sica, ogranicen je mutavim rukohvatom kojeg vi trebalo izmakniti za dobrih 5cm iza.

Za dvoje je najbolji  pravi maxi skuter. Al tko ce imati 20 dvotockasa, ionako ih imam preko 15, zajeban je ovaj zivot, taman se snadjes solo na skutercetu i evo belaja, odjednom postane neupotrevljivo.

v3kac:

--- Citat: Corector - 27 Svibanj, 2020, 10:26:34 ---Al bi se napatio da si isao s Rallyem :D

Meni je Runner otpisan za u dvoje, makar cu mu dati jos jednu sansu sa duzom verzijom sica.
A Elystar me takodjer razocarao, suvozac nema duzinu sica, ogranicen je mutavim rukohvatom kojeg vi trebalo izmakniti za dobrih 5cm iza.

Za dvoje je najbolji  pravi maxi skuter. Al tko ce imati 20 dvotockasa, ionako ih imam preko 15, zajeban je ovaj zivot, taman se snadjes solo na skutercetu i evo belaja, odjednom postane neupotrevljivo.

--- Kraj citata ---

kakav je to duži sic ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju