Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (279/327) > >>

aprilija top:
zvone skines taj gnoj s relija i stavis od roxa 100 masinu i juris.

zvonkec92:
necu nista sta u imenu nosi brojku 100, to je sve ukleto. vidli smo pezu gnojavca kak ga batina napere pa nebi bas takav scenarij i sa minom da ju ne obrukam, a i ide skroz oke ova 70-ka nis joj ne fali

Luna500RR - cak bi reko da mi serijska nije imala nista duzi krak od ove motoforce, krunu sam vario za zvjezdu iz razloga kaj sve skupa imam previse distanci. Jedna zvjezda je iza varia i jos sam bolcnu produzio za 1.nesto ili cak 2mm, mislim da je gore ona malossieva mala distanca od 2mm ne sjecam se vise od ljeta nisam raskapo prenos samo pali vozi

zvonkec92:
Uu dugo nisam apdejto temu o reliju, zato jer se nis ne serafi samo se vozi. Danas ju pripremao za sutrasnji trip a svi znate da trosi ko tenk pa sam si napravio "stalak" za 12l benzina jer nemogu drugacije stavit to dole kad nije ravna podnica. Kišobrančad original se utaknu kraj nosaca masine i tu gore ih samo zakvacio paukom... Pošto sam ja poznati štekeđija nosit ću štek benzina sa sobom jer ce u dvoje trositi 30% vise nego kad sam sam a i tam kam idem nema benziske pa bolje da sam siguran

Trebao sam ic Zongshenom ali odustao jer na njemu je nikakva zastita od kise i noge ce mi 800% bit mokre a u tenisicama jezero, na skuteru su kolko tolko zasticene od kise

luna500rr:
Pa koliko ti troši, cca?

zvonkec92:
Ma odusto od relija, testirao ga jucer u dvoje pa to je katastrofa. Do 50 je oke al 80 vozit se u dvoje sa prtljagom i 12l benzina je ravno samoubojstvu, uzeo pravo motorće :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju