Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (281/327) > >>

zvonkec92:
Apdejt

Posto je doplerov centralni otkazao poslusnost a drugog takvog smeca za kupit nema a sa drugim federima mi se neda nit imam vremena kemijat i isprobavat pa sam danas napravio downgrade kao jedan peža fan ovdje sa foruma i stavio bacvicu ( serijsku sa izvadenim katalizatorom, ali ima jaku granu ) Tako sam rijesio problem francuskog nevaljanog centralnog federa zbog kojeg je skuter stalno upadao u rupe a sa bacvom se to ne osjeti niti se vise uopce desava... Sa 4.2g rolica sam napamet stavio 5.5 i djeluje oke, ima okretaja ali cini mi se da bi ipak mogle 6.0g to cu sutra mozda isprobat ak ulovim vremena. Napravio kratki đir po kvartu u rekao bi da neide nista losije od reze, cak mozda i bolje a to je vjerovatno zato kaj sam RRa prevrtavao jer jedino tak sam se mogo vozit bez rupa prilikom pustanja i davanja gasa... Zadovoljan sam i ovako ide skroz oke, jedina razlika di vidim da sporije puni je od 90 po vuri na dalje, tu je RR bio dlaku jaci.

:headbang:  :aprilia:

zvonkec92:
Rally jucer proso regu, onak za dlaku. 12mm piksa na variomatu i brzina od max 47kmh. Ne kuzim to mrcvarenje pol minute kaje glupan mislio da bu skuter poletio vise od tih 44-47km 😅. 2 minute je zagledavo kaje ono na deklu kaj pise Polini i kam ta sajla vodi, nisam htio da se pati pa sam telcu objasnio da je to sajla od coka jer je serijska na volanu zahrdala i neda se pomaknut. Svjetlio je s lampom svuda oko masine, zagledavo zakaj imam onaj usisnik za zrak na plastici ventilatora, gledo stanje diska i potrosenost plocica. 10 krugova oko skutera napravio i trazio manu i nade mi srat za auspuh da je preglasan jer je vidio da je rezan i varen i veli to nemre proc tehnicki. Tu sam ga skoro stero u k**ra* i reko da ne kenjaj nego ga slikaj na slici se var nevidi a ja cim dodem doma sa rege blokada ide dole i drugi spuh gore. Veli frajer kak mi se to usudis rec 🤣,tak ljepo. Naljepio je naljepnicu pa se naknadno sjetio srat za smoked zadnje zmigavce koji su takvi org i imaju honologacijski broj na kaj sam mu i ukazao a on meni ne to si ti sprejem farbo. Nisam se htio dalje svadit nek me samo pusti da idem dalje i ko ga jebe  bitno da je on meni u prometnu pod napomenu upisao da je vozilo opremljeno koferom 🙄

dario007:
2s do 47km/h top.Frajwr je neki zesci kreten,meni je pregledo skuter za 2min,na valjcima nije bio 10s.Svjetla,zmigavci,krug od 10m i vozi...

zvonkec92:
Rallya je meto i na one valjke di auti idu za provjeru kocnica, stisko prednju vilicu da vidi kak amortizira, ne postoji mjesto na skuteru u koje nije posvjetlio s lampom, pacjenat teski... Najjace mi je kad je rukom frko sajlu od coka, pipao i gledao do kud vodi, trebo sam mu od zajebancije rec da je to nitro 🤣

luna500rr:
A baš je neki debil :confused5:
Bitno da si prošao tehnički...a 12mm blokada je bomba :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju