Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
ovo je bila kemija da se odreknem kurble u zamjenu za alnaser jer u originalu inace mora bendix dole zbog predugackih stupica na variomatu, onda sam se dosjetio da ipak mogu imat oboje jer mi je aku tada bio li-la pa sam umjesto podloske iza matice vratio originalnu krunu i zavario ju za zvjezdu. jedino je jos naknadno trebalo pobrusiti zube od krune jer kad bi stavio deklo odma bi strugalo po onom zupcaniku kaj iskace iz dekla. To sam rijesio tak da sam upalio skuter i prislonio brusilicu i tak skino nekih 0.5mm zubi i to je to
Ova kemija funkcionira dan danas makar vozim doplera ali uvijek mogu vratit MHR i sve ce funkcionirat a ostaje mi i kurbla i alnaser
Corector:
Dobro si se snasao, to je nesto kao onaj topov duboki koji dolazi samo uz Topovo deklo.
matija84m:
Kaj je dopler u praksi bolji od malossia :dontknow:
zvonkec92:
malossi ima samo bolji start ali mu je krajnja bila banana ( tada jos nisam imao 21% produzenje ) dok je na istom setapu dopler davao 10+ km vecu krajnju. Kasnije stavio 16% primar i 5% sekundar i tak je dopler ostao gore jer dobro radi i neda mi se sad drkat po prenosu
luna500rr:
--- Citat: Corector - 25 Ožujak, 2020, 19:21:07 ---To si morao skracivati zato sto imas neoriginalnu radilicu. Ona ima kraci krak kod variomata od serijske, a samo rijetke radilice imaju istu duzinu kao serijska.
Imao sam taj vario na serijskoj radilici, pa nije bilo nikakvih problema, a kad je dosla tuning radilica, inda sam skuzio o cemu se radi.
--- Kraj citata ---
Pogotovo ako ti je skuter bio neki stariji malagutti F12, onaj s ovakvim deklom...
U njega je serijska radilica dosta duža nego kod ostalih serijskih mina, bilo je priče da kod njega može MHR bez kemije da ostane i kurbla i bendix. Ja to nisam probao al imao sam blok od F12 i nisam mogao nanj staviti dekl od F15 (bez da skinem zubčanik kurbule) kod kojeg je radilica normalne dužine. Neki F12 i mislim svi F15 imaju ovakav dekl s normalnijom radilicom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju