Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zemo323:
Gdje nabavljaš materijal za izradu dihtunga?
dario007:
A sta ga hvalis kad si morao serafat prije nego si krenuo :laughing7:
Corector:
Aprilia je premium talijan, to se bas osjeti na prvu. Imas primjera gdje se drpaju dijelovi s Aprilie pa se kiti Peza, tenkic.
I sad se prisjetim rijeci tenkic, i vrtim film u glavi koliko mi je ispiran mozak, sinonim tenkic za francuski drlog??
Jer kad sam prvozao Rallya neki dan, odmah su mi se vratila sjecanja kad sam imao istog, pa to je fin udoban skutercic, normalnih proporcija izmedju sjedala i podnice da nisi kao na wc skoljci, sa stolcem ispod nogu.
Plastike su stopljene s ramom i nema nikakvog raspadanja.
Nikad necu zaboravit voznju izmedju tracnica tramvaja, dizanje na prednji na svakom semaforu vrlo blizu vertikale i krsolom kad mi se otvorila centralna nogara na prednjem, pa sam fino roknuo na nju prilikom prizemljivanja. Rally je prosao extreman visi nivo teskog izivljavanja i lomljenja, ali nista mu nije bilo. Na kraju ga je oborio neki deda ispred trgovine Kranjec dok je bio sparkan, gdje sam naplatio odstetu, naravno nije mu nista bilo. E da, i uzvlacenje uz savski nasp kod Bundeka, samo ravno, bez dijagonale, al bile su ripnjace gore.
Jebiga, svaki skuter ima ono nesto, jedino mi nikad nece biti jasno kako peza moze imati ista, mali gnjecavi podmukli otpad.
Nevjerojatno koliko je mozak ispran aktivnom neprekidnom propagandom s pezom, toliko da se ljudi krste i pitaju pa kako mozes voziti s jebenim skuterom tolike tripcine. Pa normalno da mogu s Gilerom, koja ima kraljevski polozaj i komfor koji ne umara. Jer se na pezi cijeli satares i razdrndas.
zvonkec92:
--- Citat: dario007 - 24 Veljača, 2020, 12:01:19 ---A sta ga hvalis kad si morao serafat prije nego si krenuo :laughing7:
--- Kraj citata ---
Vidim da nisi citao s razumjevanjem :laughing11:, za taj kvar su krivi francuzi i i francuski doppler sekundar, da sam kupio talijanski ili kineski to mi se nikad nebi desilo 😆
Peža? dovoljno je samo reci da se sve nove peže rade u Qingqi tvornici u Kini, fala doviđenja 😂.
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Svibanj, 2019, 23:19:50 ---Eo da objasnim malo zakaj sa MHRom nemre kurbla ali moze alnaser. Da bi napred do matice dobio cim vise mjesta skratio sam stupice za 1mm na tokarskom te je sada od kalote do vrha stupica 4.7mm
Da se stupici nebi naslanjali na bendix jednostavno sam podmetnuo onu zvjezdu sa ventilvara ( imao jednu viska u steku ). Od te distance do bendixa ima ravno 5mm sto znaci da su stupici od njega odmaknuti tek 0.3mm
Umjesto pomicanja svega prema bendixu za 1mm mogao sam podmetnuti jos jednu distancu od tih 1mm ali onda mi zvjezda na ventilvaru ne lovi zube na radilici tako da je ovo bilo potrebno napraviti. Predpostavljam da je taj MHR predviden da radi bez bendixa pa bi onda bilo mjesta za kurblu ali to se meni ne svida i drazi mi je alnaser od kurble.
Skracivanjem stupica za 1mm nisam nista sj#bo jer ih ima dovoljno kada je kalota skroz otvorena
Uz jos 1.5mm sajbicu do bolcne da bi remen stajao kako treba, zvjezda na zubima stoji ovako
Probao sam na to svejedno staviti krunu od kurble i sve stegnuti posteno ali pogodite kaj se desava, prilikom kurblanja matica se odpusta jer logicno kruna ne lovi uopce zube, tj lovi ih mozda desetu dvije i kako se zakrenula malo je polizala zube na radilici da sam jedva iscupo kalotu van. Onda sam izmislio specijalnu podlosku koja dode na ventilvar i zatim matica
Nisam probavao kako to sve stoji bez bendixa jer mi izbacivanje istog ne dolazi u obzir ni najmanje.
--- Kraj citata ---
To si morao skracivati zato sto imas neoriginalnu radilicu. Ona ima kraci krak kod variomata od serijske, a samo rijetke radilice imaju istu duzinu kao serijska.
Imao sam taj vario na serijskoj radilici, pa nije bilo nikakvih problema, a kad je dosla tuning radilica, inda sam skuzio o cemu se radi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju