I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 00:29:23E pozdrav svima..Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..Hvala unaprijed.. predstavi se...
E pozdrav svima..Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..Hvala unaprijed..
Citat: rakitje00 - 22 Kolovoz, 2008, 00:42:49Citat: RimSo - 22 Kolovoz, 2008, 00:29:23E pozdrav svima..Ovako..imam MBK Booster Next Generation i ima metalik crne felge..sad sam kontao da ih farbam u zutu ili crvenu..pa kojom metodom..dal bi trebao da skinem ovu boju smirglom ili samo da to malo sredim i prefarbam..molim konkretan odgovor jer treba da pocnem da radim..Hvala unaprijed.. predstavi se...GDje,,jel ovde..Zovem se Mirsad imam 21 godinu i iz Bosne sam..grad Gračanica..
već si mogo imati tu felgu plastificiranu za nekih 50-100kn garant,više ćeš potrošit za taj materijal 100%,pa ti cicijaši,nema šanse da sam tak to napraviš.
Papir ti je zanemarivo jeftin...