To i ja kazem, kakvo grijanje. Za mene je radpaciger ono trokrako g#vn% koje sluzi za vadit lezajeve, a izvlakac za magnet je ona plocica koja izgleda i koristi se onako kako sam opisao.
gledo sam u taj zupcanik valjda dvaest minuta i na kraju sam zakljucio da ako cu jos natezat radapciger da se moze desit samo šteta neka,ostavio sam ga našpanatog i zagrijal par sek. lagano i odmah je popustilo.stavrno ne znam neku drugu metodu,jer zapoko je fajn.ne znam,ak vi kazete da je radapciger samo za vadit lezajeve ko sam ja da velim suprotno? jednostavno za mene je radapciger nesto malo vise univerzalnije i sluzi mi za kaj got mi moze pomoc,a vjeruj mi najmanje za vadit lezajeve.
al pusti to.ako cu skidat taj zupcanik opet zovem vas,placam vam cevape i pivu i ak jos kaj treba da mi skinete na vas nacin,dogovoreno?
evo slika famoznog zupcanika dolje u privitku
kaj se tice problema sa klipom,poslozio sam mozaik i obje karike su cjelovite,gornja je na cetri djela pukla a donja je cjela.poklapa se železa ne fali.sa klipom je drukcija situacija i to je malo teze odredit radi deformiranja aluminija.narucen je drugi klip tp pa kad stigne masinu cu dobro isprat benzinom ispuhat,proc te grube usise,poslozit nazat gore i nadat se najboljem.
e da,nije da sad copram bezveze ali gledao sam stare lagere od honde i imaju jako malo mjesta između krune i prstena lagera,cak ni najmanji onaj komadic metala iz glave i svjecice nemre nutra.