Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi vs. polini i jos neki............

<< < (7/8) > >>

2TDottore:
kolko sam ja skuzio kaj vi pricate polini sa 9 rolica je odlicna stvar za nekog ko ga zna super postelat i  u kombinaciji sa dobro postelanim kompletnim prijenosom
bolje odradjuje svoju ulogu od ostalih variomata sa 6 rolica a posto ga jako malo ljudi zna postelat mislim da cemo svi ostat vise manje na klasicnim variomatima

SlowRider:

--- Citat: aprilija top - 21 Kolovoz, 2008, 23:17:39 ---a gle to ovak tp ima prednost zato kaj ide na okretaje bar i bolje s njim proma motor gas a s multivarmo bas nije nis posebno

--- Kraj citata ---

A sve ovisi o tome kakvu masinu zelis, pa kako kome...

aprilija top:
ha to je to sve ovisi da al opet ti je bolji spied control od malosija i on je ispred a npr nemres ti na tpr-u ocekivat da ce bolje radit s multivarem jel stvarno ma minareliju tp kad ga zavrti ima jak prijenos na kotac i onaj međugas je bolji odma ode u okretaje a to neki kitevi traze multivar je samo razvikan tj multivar obicni a ima i multivar za minarelli 2005 i idu rolice jos vece dimenzije al to je vec druga prica

JetFighter:
hoces reci da sa polini SC lakse ode u vece br. okretaja nego sa malossi multivar !
?

dhorvat:
Meni je multivar (minarelli) bio solidan, ali ona 3 šugava klizača... nisu mogli uložit još kunu i pol da ih naprave kvalitetnije. Vozil sam ga neznam kolko tisuća km (više od 10) i sj*** mi se jedan klizač i ode vario u bananu! Inače sve 5 za tu cijenu (ajde dobro, sve 4  :icon_biggrin:).

Best buy za one malo manje zahtjevne s manjkom para za tuning ( :toothy9:) je Top-ov vario. Ja ga osobno imam, solidan je, bolji od serijskog a za 500 kn se dobije vario, propeler i ona zvjezdica, ono za kurblu sa zupcima, šajbica i matica + šajbice za štelanje širine nultog položaja i na kraju i topov remen. Ja sam zadovoljan s tim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju