Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi vs. polini i jos neki............

<< < (6/8) > >>

2TDottore:
E pa na tom mjestu stoji ta plastika koja isto tako ulazi u feder.Znacu nju maknes i napravis nes takvog.kak odredit debljinu koja je najbolja tog takozvanog lagera kojeg napravis.

phoenix:
hvala na brzom odgovoru, a ko zna gde se to moze i kupiti?

aprilija top:
ja bi sad nesto rek9o al cete me popljuvat ko i na proslom posti na minareliji:

tp vario                 ide smo u okretaje odlicno za 2+ ili tpr  ode odma u iber 3od 5
 malossi multivar      za linearno ubrzanje ocjena ne prima tak gas kak bi trebal  2od 5
 spied kontrol          linearno ubrzanje s boljim promanjem gasa od multivara 4 od5
 super sped 9          tesko za ustelat(ako se nema polinijevi centralni) rolice su gramaza razlika 0.5 2.0  2.5  3.0 3.5 do 6.5 ali je bolji od spied kontrola motor manje trosi manje treba snage da motor dode u vece brzine  5od 5

SlowRider:

--- Citat: aprilija top - 21 Kolovoz, 2008, 23:13:02 ---ja bi sad nesto rek9o al cete me popljuvat ko i na proslom posti na minareliji:

tp vario                 ide smo u okretaje odlicno za 2+ ili tpr  ode odma u iber 3od 5
 malossi multivar      za linearno ubrzanje ocjena ne prima tak gas kak bi trebal  2od 5
 spied kontrol          linearno ubrzanje s boljim promanjem gasa od multivara 4 od5
 super sped 9          tesko za ustelat(ako se nema polinijevi centralni) rolice su gramaza razlika 0.5 2.0  2.5  3.0 3.5 do 6.5 ali je bolji od spied kontrola motor manje trosi manje treba snage da motor dode u vece brzine  5od 5

--- Kraj citata ---

Ja bi ipak multivar stavio ispred tp i stavio u zlatnu sredinu

aprilija top:
a gle to ovak tp ima prednost zato kaj ide na okretaje bar i bolje s njim proma motor gas a s multivarmo bas nije nis posebno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju