Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian 125 rocky na malu batinu 9

<< < (4/6) > >>

zvonkec92:

--- Citat: trudna tableta - 01 Travanj, 2015, 10:26:56 ---Pitanje za znalce,
Paše li sa 9tke 50 felga na 12ticu, ili sa 9tke 50 na zhongyu 125 ili na rocky 125??

--- Kraj citata ---
ni jedna od tih kombinacija nepaše. mada zongyu ima isto 10" kotač i promjer pakni je kao na devetki, ali je drugačije izbočena felga i nemoguče ju je upasat na blok, mislim sa jednog na drugi i obrnuto, a sa 50 na 125 12" pogotovo nepaše jer 12" blokovi imaju veče pakne.. samo srce felge mislim da paše na osovinu al đabe ti kad ostatak ne odgovara

trudna tableta:
vjerojatno sam već dosadan ali ne mogu si pomoć, moram isplanirati prije akcije a iskustva je malo :toothy3:. Pitanje: Zna li netko jel paše 10cola kotač sa zipa 4 t na skipper 150 4t koji inače ima 12 cola. Negdje sam pročitao da piagiova mašina paše na šaraf na bobija( govorilo se za 50cc), jel netko to radio sa jačom mašinom. Konkretno se radi o pia skipper 150 4t. Dvojba je sljedeća: za 1k kn mogu dobiti zhongyu očuvan 125 komplet sa 10 cola toćkićem i njemu pripadajućim performansama, pa variti nosače i hebati se sa pripasivanjem , ili za iste pare kupiti razvaljeni 150 4t skipper sa kao dobrom mašinom i kao boljim performansama od kineza ali 12 cola kotač, pa je problem veličina kotača i  upitno pripasivanje na nosač. Navodno da piaggiove mašine pašu sa većih skutera na manje tj imaju isti nosač istina ili laž??? jer po toj logici bi trebao pasati skipper 150 na baotian 50 što mi je malo nategnuto. Koje su vaše preporuke u vezi spomenutih kombinacija?

zvonkec92:
sve i da pase, taj pia 12" blok nema sanse nagurat na tak malu sasiju. pogledaj samo po netu kolko je to velika masina, a prednji dio tj cilindar i glava nema sanse da stanu među sasiju. i serijska masina od batine je naknap nutra, kamoli ovo.. msm sve se da pripasat al nevidim svrhu toga kad onda pol sasije treba spilit i prepravit jer to jednostavno nestane gore..

po meni je bolja opcija uzet tog zongyu-a, sa njegove sasije odbrusi varove i komplet nosace s vilicom zavari na svoj. masinu lako dignes na 150cc za male pare i to ce ti bit previse na takvoj igracki od skutera, kamoli pijađo makina.. ;)

Adam:
 Pa dobro ti zvonkec veli sa piagio makinom bi poletel i strgal sve,,kotače ,šasiju.....     :hbusa:

trudna tableta:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/baotian-50-150-oglas-15551651

evo naiđoh danas slučajno na interesantan primjerak, ne znam kak se stavljaju slike al za sve one koji razmišljaju o ovoj ideji da vide kako to otprilike izlgleda , mašina je vjerojatno od rokija al za felge nemrem skužit, malo se vidi kak je nosač izveden i tak, dobro mu stoje 12 cola kotači.. :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju