Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian 125 rocky na malu batinu 9

<< < (3/6) > >>

mario22:

eo neke sike stigle i plastike za 9-ku od clana s foruma sad mi fali jos ona matica sto se steze na zupcanik alnasera nemam pojma di cu to nabavit iso kod tokara kaze tokar 100 kn za maticu  :toothy12: :toothy12:

trudna tableta:
je li netko uspješno složio mašinu 125 na devetku i kako to funkcionira? razmišljam o tome i imam MOŽDA priliku kupiti zhongyu 125 sa 10 colnim kotačima za nekih 1k kn i padaju mi neke ideje oko nosača ali bih htio biti siguran da je to dobro. Ima li možda netko sliku  kako je mašina na rokiju pričvršćena za ramu, da se baš vide nosači, spoj sa ramom, izgled itd, nisam našao nigdje na netu. Trojica bivših vlasnika rokija kažu da su mašine 125 jako izdržljive ali jako spore i idu jedva 80 kmh, ima li tu istine i kakva su vaša iskustva. Uglavnom osim izvedbe samih nosača, dilema je i oko isplativosti projekta u odnosu na "klasični" kit 72ccm+A9+dizna 88 koji trenutno imam. Zar stvarno 125 ne ide više od 80, te kakav joj je šus u odnosu na kitovane 50tke? :binkybaby:

Tomi_ZG:
Ta 125 serijska mašina ide tak da ih ja većinom na semaforu lagano ostavljam s 50kom koja ima samo TT i multivar,viđeno već nebrojeno puta,a nakitani cvajo s baseom mu nestane s horizonta u roku 10 sekundi.
Probao sam i rokija vozit,slabo,tromo i mlitavo,mada na devetki bi bilo nekaj bolje zbog manje kilaže,al ne očekuj čuda.

zvonkec92:
frendic imam ti ja zongyu 10" blok sa kotacem radilicom, glip cili dar i glavu bum iskopal negdje ti si samo nabavi magnet i namotaje, i nosac masine. dam jeftino..  inace jedal frend iz vukovara je to slozil na devetku al sa 170cc cilindrom, ide ljepo i kaje najvaznije masina je trajnija od ove male.

trudna tableta:
Pitanje za znalce,
Paše li sa 9tke 50 felga na 12ticu, ili sa 9tke 50 na zhongyu 125 ili na rocky 125??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju