Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian 125 rocky na malu batinu 9

(1/6) > >>

mario22:
eo doslo vrjeme da i ja nest napisem na forumu kolko sam dugo tu  :toothy12:.Sve je krenilo prije 6 godina kad sam dobio svoj prvi motor baotian 9,ko klinac sam ga ganjo pokusaji raznih tuninga pa je uslijedilo raspadanje lezaja radilice i ode masina u klinac nakon pokusaja rastavljanja i slaganja sj#bo sve prodo pola u djelove ostala mi rama instalacija nest masine itd...i tako on lezi u garazi 6 godina dok nije dosla nostalgija za njim kako sam luto s njim preko raznih polja i precaca bjezanja od policije i tako mi padne na pamet da ga ponovno ozivim ali ne serijskog s onom masinom ipak je ono preslabo i uletio mi sad baotian 125 mali kvar na masini koji cu otklonit pa zelim sad prebacit tu masinu i sve s njega na tog malog baotiana e sad trenutno nemam vremena steko sam potrebna znanja o varenju mehanici itd zavrsio nakraju za mehanicara itd da neduljim i nedavim koje su razlike između ta dva motora(mislim masine) zasad sam skuzio izdaleka da je alnaser kontra i da je variomat veci itd sto zelim reci jel pase to na saraf na malog baotiana il ce bit sjeci pa vari isto tako me zanima za plastike cini mi se da nema sanse da pasu plastike na postojece nosace? slike budu uskoro kad uvatim malo vremena  :notworthy:

zvonkec92:
ama baš ništa ti nepaše sa rokija na 9-ku

kontra su ti nosači tak da češ morat radit nove nosače na rami, kadu treba izrezat jer će ti smetat za karb... i tako..

mario22:
bas sam sad gledo uhvatio malo vremena sve kontra al nema veze radit ce fleks i aparat za varenje, mislio sam i plastike prebacivat ali to je stvarno previse,tako da cu morat jos kupit par plastika od 9-ke.Sredit izgled od 9-ke a masina od 125 i probat na tehnicki neznam kak cu s tockovima posto su ovi 12 cola

zvonkec92:
nabavi 125 10" masinu. ja ju imam, isto ju planiram jednog dana stavit na 9-ku

skoda90:

--- Citat: zvonkec92 - 27 Ožujak, 2014, 19:45:00 ---nabavi 125 10" masinu. ja ju imam, isto ju planiram jednog dana stavit na 9-ku

--- Kraj citata ---

Jel ta isto ima drugacije nosace tj iste kao i normalne 125?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju