Znaci, skuter malaguti f12 vodeno hladenje. wIma li u Splitu kakvi majstor da mi rjesi ovu krntiju od skutera da vozi,neman vise zivaca ni volje. Prije registracije, skuter normalno pali, vozi.. Registrira ga, kad dolazi prvo vatreno krstenje: proklapa variomat, skrivljen ventivar, proklizala lamela, puka centralni feder. Vec sam pisao da mi neki cudan zvuk dolazi iz prijenosa(ispod dekla). Prominim to sve, i odem se provozat po Splitu, i na putu kuci, puce iz auspuha i zasmrdi ko paljevina izolacije. Doslepan kuci motor, skinem pumpu vode, skinem magnet i iman sta vidit, izgorili namotaji! promjenim to sve, i skuter pali ko lud. Idem se provozat, kad opet onaj zvuk iz dekla. Skinem deklo,dotegnem maticu od kvacila(zvona) i zvuk nestane. Opet se idem provozat i nakon 1km opet pocima klapat! u 3 dana sam 2341 puta skinuo deklo i doteza maticu od zvona, potrosia sam 2 tube lipila za maticu i opet isti problem. Danas sam isao dotegnuti maticu, i provrtila mi je
ako ima koji mestar da mi to rijesi, spasit ce me i nece mu bit zao, ja sam diga ruke od svega.