Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ja sam stavljao na Lunu ZX od Aeroxa i nikako ne radi s njim....Strasno lose ide do 20km/h ali posle lepo povuce....problem nastaje na uzbrdici gde tesko stigne do tih 20km/h, pa vuce losije nego sa standardni auspuhom...pokusaj sa ZX-om od CPI skutera...
ja sam svog reversa kupio ,i na kutiji pise za malaguti f12 ili koji phantom i pase na seraf i na cilindar i na nosac(skoro),sam sam moro malo rupe prosirit i to je to al sam si radil i nosac za blatobran...
Citat: rakitje00 - 19 Kolovoz, 2008, 20:44:31ja sam svog reversa kupio ,i na kutiji pise za malaguti f12 ili koji phantom i pase na seraf i na cilindar i na nosac(skoro),sam sam moro malo rupe prosirit i to je to al sam si radil i nosac za blatobran... to na matrixa?...meni se sve vise cini da je to sve isti qrac...samo je bitno da je za minareli horizontal a u biti su svi isti...samo mozda nosac , centimetar gore -dole rupe itd...
Ovaj isto ide na lunu i slicne skutere: 576kn u pro-moto trgovinama
Citat: SlowRider - 19 Kolovoz, 2008, 21:40:45Ovaj isto ide na lunu i slicne skutere: 576kn u pro-moto trgovinamato su ovi sto sad idu serijski na luni i keeway.........
slow ...koji je to auspuh? jeli kromirani 576 kn ili?
taj F-act 100 2t?lol mogli su jos uzu granu napraviti
aaa samo poliran...nije krom...steta...ipak zx ide na lunu...kolika je razlika u cijeni izmedju kromiranog i not kromiranog ??