Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi, nudim nagradu za rješenje

<< < (11/11)

vktr:
Nije mi jasno šta tu ima sjedat al ok, danas sam s njim napravio 15km, sutra ću još nekih 50-100 btw utočit ću omv super 100 nema veze da i nema razlike, razlika u jednom točenju mi je 4 kn, a bar ako ništa nema sumpora, ma boli me k, ljepo zvuči omvsuper 100 točim to, ako onda ne bude stotka onda ne znam kad bude :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 23:54:00 ---a bar ako ništa nema sumpora

--- Kraj citata ---

Samo za informaciju...
Taman da ima i 100 puta (10.000% !!!) vise sumpora, tvojoj karb mashini to nebi znacilo apsolutno nista. Vozio bi ko i sad sa "kvalitetnim" benzinom.

Sto se tice oznake flomastera na variu...
Da se remen popne do kraja, imao bi 10-20 km/h vise.
2 su moguca razloga zasto to nije tako:

1: prijenos je krivo postelan (prelagane ili preteske rolice, pretvrd centralni feder....)
2: motor je pohaban i vise ne razvija snagu koju je imao kao nov i ispravan pa ne uspijeva prijenos dovest u max. omjer. Dobar test bi bio voznja laganom nizbrdicom full gasom gdje bi u tom slucaju crta flomastera morala nestati jer se motor nebi morao puno muciti za dovest prijenos u max. omjer.
Ukoliko bi i dalje ostala tolika crta flomasera, onda se ocito radi o samom dizajnu variomata gdje je to normalna pojava (iako, jako bi bilo cudno da je tako)

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2008, 02:46:36 ---

--- Kraj citata ---

Samo za informaciju...
Taman da ima i 100 puta (10.000% !!!) vise sumpora, tvojoj karb mashini to nebi znacilo apsolutno nista. Vozio bi ko i sad sa "kvalitetnim" benzinom.

1: prijenos je krivo postelan (prelagane ili preteske rolice, pretvrd centralni feder....)
2: motor je pohaban i vise ne razvija snagu koju je imao kao nov i ispravan pa ne uspijeva prijenos dovest u max. omjer. Dobar test bi bio voznja laganom nizbrdicom full gasom gdje bi u tom slucaju crta flomastera morala nestati jer se motor nebi morao puno muciti za dovest prijenos u max. omjer.
Ukoliko bi i dalje ostala tolika crta flomasera, onda se ocito radi o samom dizajnu variomata gdje je to normalna pojava (iako, jako bi bilo cudno da je tako)

--- Kraj citata ---

Ok nema veze ja ću to točit pa makar bio placebo, osjećat ću da idem brže i da mogu više preć :toothy12:

Čovjek u servisu kad je provozao posllušao reko je da je mašina ok da mu dobro zvuči iako ne znam baš da sam tak može odma znat, a više se bojim otvarat deklo jer su mi se uništila 2 navoja

Za jedno mjesec, dva ću uzet malosijev taj multivar ili kak već, kaj misliš o tome jel bi trebalo pomoć, kaj se inače dobiva s tim jel se dobiju neki ffederi.

Drnda:

--- Citat: vktr - 21 Kolovoz, 2008, 11:16:58 ---
--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2008, 02:46:36 ---

--- Kraj citata ---

Samo za informaciju...

--- Kraj citata ---

Ok nema veze ja ću to točit pa makar bio placebo, osjećat ću da idem brže i da mogu više preć :toothy12:

Čovjek u servisu kad je provozao posllušao reko je da je mašina ok da mu dobro zvuči iako ne znam baš da sam tak može odma znat, a više se bojim otvarat deklo jer su mi se uništila 2 navoja

Za jedno mjesec, dva ću uzet malosijev taj multivar ili kak već, kaj misliš o tome jel bi trebalo pomoć, kaj se inače dobiva s tim jel se dobiju neki ffederi.

--- Kraj citata ---
daj,ajde mme yvrcni na mob, imas u podforumu susreti pa da se vidimo :hello: :hello:

3alfa3:

--- Citat: vktr - 21 Kolovoz, 2008, 11:16:58 ---
--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2008, 02:46:36 ---Taman da ima i 100 puta (10.000% !!!) vise sumpora, tvojoj karb mashini to nebi znacilo apsolutno nista. Vozio bi ko i sad sa "kvalitetnim" benzinom.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

I to je OK. Ionako sve to radimo zbog sebe, a ne motora, kaj ne?  ;D

--- Citat: vktr - 21 Kolovoz, 2008, 11:16:58 ---...više se bojim otvarat deklo jer su mi se uništila 2 navoja...

--- Kraj citata ---

Navoji u bloku od serafljenja dekla? Pa oni se lagano serafe - 1.2kgm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju