Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi, nudim nagradu za rješenje

<< < (10/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 17:11:07 ---znači bolje da ga ne gazim neko rijeme, ok bumo vidil, napravim ja 100km sam tak :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nije da ga treba cuvati, nego neces imati optimalne performanse dok ne sjedne

pitaNS:
upravo, mozda ce ti sad delovati da ide losije dok remen ne sedne za 100tinjak km-ova...

a sto se tice ovih rolnica kako ih okrenuti u variomatu...pa valjda je logicno da napravis ravnotezu sa rolnicam, ja ih tako stavljam da taj zatvoreniji deo rolnice naslanja na veci zid u variomatu tj spoljni deo te skupine od 2 rolnice...to je valjda neka logika

a ovako ako idu sve na desno, nema neke ravnoteze....

mada mislim da to i nije toliko bitno, kako hocete....

vktr:
Ovo je ostalo od onog prije kaj sam pošarao, sa starim rolicama

Vario jel sve ok?

Tu mi je spigan ovaj k**ra* šta ze zašarafi sa 3 šarafa šta drži rolice nutra, kako se to uspjelo spigat ne znam, zanima me jel to utječe na performanse i može li se nabaviti to posebno

Rolice stare i nove

Nagazio sam ga do kraja, i nadam se da je istina ovo da remen još nije sjeo jer sam brži u krajnjoj za 2-3km a ubrzanje je isto ako ne i lošije.
Role sam udesno okrenuo
Znači na istoj cesti na kojoj sam negdje 94-95 stisnuo sad sam negdje 97-98 a možda je vjetar u pitanju ili tlak u zraku  :dontknow: Vjetra nema kolko vidim

Jel moguće nekako naštimat da se vario više diže da remen ide do kraja

SlowRider:
Da remen ide malo vise, a trebao bi, onda bi sigurno imao "stotku".

ive_91:
strpi se da remen sjedne kak treba. ak nece nakon 100-200 km.... onda se vec mozes zapitat zasto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju