Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi, nudim nagradu za rješenje

(1/11) > >>

vktr:
Imam svakakvih problema sa skuterom i ovo je već neznam koja tema.
Teško pali na hladno(čok valjda)
Slabo ide nekad gubi gas ( fergazer valjda)
Spor je (rolice, federi??)

Ako ima neko u zg ko je voljan popraviti skuter evo nagrada

Ili sam vrlo zahvalan za neku korisnu informaciju, jer ne vjerujem servisima ali ako je netko jako siguran da neki određeni servis dobro radi svoj posao molio bi da podjeli sa nama informaciju.

RideRR4EveRR:
ako teško pali na hladno je vjerojatno je čok ili crjevo od filtera
ako ide slabije nego inače i gubi gas frgazer i filter očistit
spor hm ovisi šta misliš nejde kako treba ili ti je inače spor jel može bit bilo šta ...  :toothy12:

vktr:
Frgu i airbox sam očistio već al budem opet danas.
Spor mislim da ide 90kmh, ovakvi skutovi idu 110+kmh serijski
ne znam na koje crjevo od filtera misliš?

Rossi:
imam ja jedno pitanje...ljudi jel vi nesto imate protiv ovog momka ?? ili ne razumijem ?? pitam jel lik otavara vec 3-4 temu sa istim problemima i trazi savjete niko nista ne odgovara...nudi nagradu od 500kn za nekih sat vremena posla da mu se nastala karb,pregleda remen ,rolnice ,...niko nece..mislim stvarno ,sta vam je izdvojit sat vremena nastimat to liku za djabe ...ako ne djabe nudi momak 500 kn i opet niko nece....Vktr ..posalji privatnu poruku Mr J pitaj njega jel moze.ako ste blizu odes do njega ..naravno ako ima vremena......ako znas sam sta zamjenit ...pogledaj remen jel ti na rubovima ispuco ,rolnice jesul izgubile valjkasti oblik...ako ima sta od ovih simptoma ...treba mjenjat ..zato ti mozda i ne ide skuter jer je remen previse istrosen ili rolne....sto se tice gusenja kad das gas ..to je vjerovatno do karba ..previse zraka ...pa treba smijesu nastimat ...i vidit koja je dizna da nije previlika,premala...

vktr:
Evo upravo sam utrošio 2-3 sata na rastavljanje, dekla airboxa, fergazera, i počistio s toliko truda, sve rastavio do najsitnijeg djelića, svaki dio počistio ljepo, alkoholom obrisao čašicu, propuhao sve rupe dizne kurčeve, probušio dekl, sad je hladniji izvana ljepo ako ništa drugo, ali postigo sam k**ra*, isto sranje, isto 95 uspijem navuč na ravnici sa kojih 2 posto nizbrdice na 1000 metara, nadam se da su rolice, to mi jedino preostaje sutra ću otić kod jednog lika da mi otvori ta pa ćemo vidit, neko mi je reko da su 19x13.5 8.8g serijske, jel može netko potvrdit, i jel se može to nekak izmjerit ili šta, stavim 8grama jelda, ako ima tako neka, šta mi još preostaje ako nisu rolice, remen je u dobrom stanju ja bi reko

ako može neko potvrdit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju