Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7

<< < (20/24) > >>

Lav:

--- Citat: Benjamin - 22 Kolovoz, 2008, 16:23:28 ---ja jos uvijek neznam ko sve ide...na popisu 5 ljudi...reko sam najmanje 6 da bi htio da nas ide...sve mi se cini da bu isto ko prosle godine...

--- Kraj citata ---
Nebu ne   frende 5 ljudi je sigurno i moj frend sa srom koji ce se sad regat na forum je 6 sigurno ide sa srom 125  znam to reci cu nek se regaq i zapiše   plus još jedan sa hondom   i ima nas

Benjamin:
SUBOTA 23.08.2008.

U 7:15h KOD BENZINSKE U REMETINCU

Cekamo do 7:30h ko dode dode...onda je pokrat prema Rijeci
Povratan neodreden jos...spavat necmeo dolje ja nemogu znci vracamo se u noci sa subote na nedjelju a kad to cmeo dolje odluciti...

Ponesite opremu..lovu..alat...drugo nis netreba ja mislim...eventualno sokic sendvic...

to bi bilo to....

Ako bude nevrijeme nejdemo..tako da svi pratite forum do kanso u noci odnosno ujutro provjeirte da nebi bilo odgodeno da nebi bezveze dolazili do rementinca...

Ja cu objaviti tu ako se nejde...

Za sada idu:

1. Benjamin
2. robert
3. Lav
4. SlowRider
5. Anamarija
6. Neki frend od Lava
7. Neki frend2 od Lava
....

robert ti mi se javi na PM jos u vezi daljnjih dogovora...

SlowRider:
Mozda idem, mozda 100% ne idem: http://prognoza.hr/prognoze.php?id=zgsutra_n&param=

Ostajem doma definitivno.

RideRR4EveRR:
ana ispada iz igre...

Benjamin:
Danasnji trip je odpao...zbog puno izgubljenog vremena...ja sam zakansio...i lavu je mito zastekavao i gasio se tako da dok smo to par puta popravljali smo izgubili puno vremena i odlucili odustat jel je neisplativo bilo ic...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju