Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7

<< < (19/24) > >>

duje87:
koji ste vi gayevi..cura kaze da nema di spavat a niko od vas da joj se ponudi  ;D

p.s. kome  smeta kisa i grmljavina? ja bia prije par godina,dosa u petak dole,udria pljusak grmljavina,spava u onoj kucici za suce gore s kacigon na glavi,pa udria grom par metara dalje,pa se preselili u oni wc :D to su pustolovine.. i ima u rijeci jeftino kupit satora :toothy12:

SlowRider:
Da spavam u wc-u, lol pa to je nocna mora

Honda SR:

--- Citat: duje87 - 22 Kolovoz, 2008, 02:20:38 ---koji ste vi gayevi..cura kaze da nema di spavat a niko od vas da joj se ponudi  ;D

p.s. kome  smeta kisa i grmljavina? ja bia prije par godina,dosa u petak dole,udria pljusak grmljavina,spava u onoj kucici za suce gore s kacigon na glavi,pa udria grom par metara dalje,pa se preselili u oni wc :D to su pustolovine.. i ima u rijeci jeftino kupit satora :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy10: hehe, da...
ma ak treba, spavam kraj motora zvezana za njega, uzet cu si dekicu i bok  :headbang:

Lav:
Daklem , vrijeme nije baš no ja tome niš nevjerujem nimalo   , nesmije  nas to sprjeciti mala kišica ja vec uzeo sve kaj mi treba  spremio  a i ima nas dosta..... :icon_thumright:

Benjamin:
ja jos uvijek neznam ko sve ide...na popisu 5 ljudi...reko sam najmanje 6 da bi htio da nas ide...sve mi se cini da bu isto ko prosle godine...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju