Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7

<< < (21/24) > >>

RideRR4EveRR:
jbg tako je to zato sam i ja odma odusto kad je sve tako li-la krenulo. Nema veze drugi put če bit bolje  :icon_thumright:

robert:
sve u kur*u i ništa od grobnika

Lav:
Ma joj  jebeni mito i jebeno crijevo goriva  jbmu miša , ali eto   nije se išlo na Grobnik nego u Samobor i  bio je odlicno provedeni dio dana honda je zakon   jooooojjj kaj si nisma nju uzeo ona cb 400   dakle išli smo autoputom mi  do Samobora odma sma   stisnuo mita 170 bojao se da frenda ne izgubim ,  pa laganini   zajebavaliu se i počelo jebati kak sam ja za rezervu imao  crijevo goriva original za mita to smo stavili i   motor je radio ko sat a to je bilos premljeno  za  grobnik , jel  prvo smo mislili da je svjecica sad je ova ali nije bilo do nje neg se presavine crijevo goriva i onda motor  dodaje sma gas ono šta ima u frgi dok ne potroši citav razlog zašto su nastali problemi jbmu miša a tak sma imo volju , no i ovak sam ok proveo dio dana  fino vožnja po Samoboru , otišli na klopu  probao sma hondicu i oduševila me da da  i tako sad ne zajebava  više a ove cu se dane još malo ja poigrati sa   mitom , da propalo je jbmu miša  opet kažem...

ChRiStIaN:
jebeš mito...trebo si seti drzat runnera

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 - 23 Kolovoz, 2008, 17:18:09 ---jebeš mito...trebo si seti drzat runnera

--- Kraj citata ---

ma kakav mito i runner, kupite si kopiju gy6 masine i rijesili ste svoj problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju