Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Runner sa 209 na 278cc
ivek_sr:
Dečki moji 500 za skompletirat na motor ti treba jedno godinu dana života a da ne govorim da runner i nije poznat po nekoj ciklistici... uostalom pita se jandra on je brijem jedini stavio 500... ako baš netko hoće 500 eto ga u oglasniku manje patnje i novaca :icon_thumright:
NOX:
Evo doslo je vrijeme da narucim kubler i onda kao za inat nema ga u ponudi. Sad razmisljam kako dalje i smislio sam jedno uzeti 250 ili 300 blok i na njega sve novo malossi 282 kit + v4 glava ali problem mi je radilica, nasao sam samo original ali pitanje dali moze podnjeti ono sto joj spremam :icon_biggrin:,a sad pitanja
1. Dali cekati da se pojavi kubler?
2. Uzeti 250 ili 300 blok i slozit malossi kit?
3.postoji li racing radilica za quasar ?
steeef:
ili pricekaj kubler il slozi 250/300 sa malossi glavom..
na 250/300 netreba onaj malossi kit stavljat..osim ako nemas viska para pa ti se bas ulaze tolko..onda kupi sve,haha..
kubler kit bi uzel zato jer se dobije i radilica,sve znaci potrebno dobijes i imas novo..ako ti je blok zdrav,nemas kaj mislit..
polovnu masinu 250,pa kit,pa glava..pa pitanje stanja radilice i lezajeva...
za 250 nema šporCka radilica
NOX:
Hvala steeef sacekati cu jos neko vrijeme da se pojavi ako ne 250 ili 300 pa cemo onda vidjeti kako dalje
Enzo:
oce li taj kubler zivo me zanima kako to ide =) plus vidim da si iz opatije mogli bi djir jednom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju