Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Runner sa 209 na 278cc

<< < (7/15) > >>

Drnda:
Look, a penny

moj savjet je da uzmes kubler i slozis sve na novo..
sa ovim polovno i kad je u pola cijene, vecinom nema srece, iz mog iskustva u vise od 7 godina trgovanja, vecinom se prodaje lose stanje pa kad ti stigne, trebas uloziti jos toliko da znas da je sve oke....

ovo za 500 se odnosi na 250 karb, covjek vec ima 209 sa glavom i ventilima malossi, neznam zasto bih isao na 250 pored kublera, a ako bi stavljao drugu masinu, onda bih ja osobno radije ubacio 500, nije prevelika razlika za masinu kupiti, a dobio si dosta jacu , kemija je sloziti, ali ako se vec ide na ubacivanje druge masine, 250 bi bila prakticki isto kao i ova 209 sto ju vec ima...

Kmich83:
Ljudi moji čitam i ne vjerujem:
        1. kad bum imal vremena vidim da moram neke došvasati na ramu jer bi mogla otići u ku...  - pitam se samo kak je uspjela izdržati 20tkm u jednoj sezoni
        2. ćovjek je pital dal treba uzeti još kaj osim kublera, a ne o razlici između 250-300-500 ccm

Slušaj ti steefa i sve bu OK

Drnda:
ne, covjek je pitao da li je to isplativo, da li mu preporucujemo kublera, i jel ima kakve veze sto mu je trenutno 209..  :icon_thumright:

NOX:
Ma kubler dolazi najvjerojatnije jedino ako nekim slucajem ne naletim na 250-300 masinu sa 1000km da jos nije bila niti na prvom servisu onda da ovako necu dosta mi je karampana da mogu staviti 250 klip i cilindar novi odmah bi ga uzeo s obzirom da je quasar jedina opcija je kubler

steeef:
nema malossi glavu nego malossi ventile u serijskoj glavi,a to je razlika nebo i zemlja naspram malossi v4 glave.
taj 209 ak je grob mašina,a veli da nije bajna..bez 34mm fergazera,malossi radilice i još x stvari nije puno jača od normalne 200 mašine..znam direktno za slučaj di je bil složen 209 na vx bloku pa ga je derala serijala 200cc.
tak da ima razlike između 209 i 250/300.

i da,isplativo mu je ako oće dat te novce.
a neisplativo mu je trpat gore 500 jer više košta,ima 800x više sranja,zaebancije i pripasivanja i na kraju svega,to je totalno neiskoristivo,ta mašina na toj rami..po ravnom nekak,po krivinama nikak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju