Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Runner sa 209 na 278cc
NOX:
--- Citat: Enzo - 09 Listopad, 2014, 00:06:30 ---oce li taj kubler zivo me zanima kako to ide =) plus vidim da si iz opatije mogli bi djir jednom
--- Kraj citata ---
Kubler je trebao doci ali ga nemogu nabaviti tj. mogu ali za 7500kn sto mi se neisplati jer za iste novce mogu slozit nesto bolje sto cu i napraviti ali ce sve to malo pricekati. A sto se tice dzira uvijek moze :icon_thumright:
Enzo:
da 7500 sta su oni pali s marsa ? =D
ok dog cemo se preko pm-a ovih dana ako ne bude kiše za neki djir =)
ivek_sr:
Evo ja ću baš u 12 mjesecu slagat vxr-a isto 250. Dečko iz švedske mi je rekao da hoće jakog runnera i cijena setup-a koji sam složio je 9600 bez ikakvih popusta. Pod setup mislim na malossi kit sa v4 glavom, malossijev cdi, j costa vario, polini zvono kuplunga. I sad si uračunaš da će sigurno bit popusta pa si razmisliš jer taj kubler toliko isplativ...
Josip-98:
--- Citat: ivek_sr - 13 Listopad, 2014, 21:35:31 ---Evo ja ću baš u 12 mjesecu slagat vxr-a isto 250. Dečko iz švedske mi je rekao da hoće jakog runnera i cijena setup-a koji sam složio je 9600 bez ikakvih popusta. Pod setup mislim na malossi kit sa v4 glavom, malossijev cdi, j costa vario, polini zvono kuplunga. I sad si uračunaš da će sigurno bit popusta pa si razmisliš jer taj kubler toliko isplativ...
--- Kraj citata ---
dobar si ti neki dir kad dolaze iz svedske u tebe radit motor :headbang: :headbang:
NOX:
Pa to neisplati se kubler zato cu sloziti ovo sto sam naumio s tim da neznam cifru i nezelim niti gledati ali sigurno je oko ove 9600 iako mislim da ce biti cak i vise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju