ovak..serijaski centralni mi bio vec pri kraju..uglavnom imam doma bijeli od malossija i sve znam da je mekan itd, ali frend na staroj gileri ima njega i sve ok je...i ja da probam, ne moze bit losiji od ovog koji sam imao...i sad stavim njega...i prvih par km je ok bilo...ali onda ak stanem na uzbrdici 3 dana mu treba da digne okretaje ovo ono...onda neki puta na krajnjoj brzini dođe do 80-90 i pustim gas sekundu i opet dam gas opet ne dize okretaje neg tak radi na 7,5 tisuća....e sad da nisu mi mozda otisli ovi mali federi, ili jednostavno taj bijeli ne valja tolko....i drugo, od kad je kupljen tocim full sintetiku..selenia, agip eni...uvijek sam bio blizu gilerinih ducana pa sam tamo kupovao ulje..i sad citam postove kao da za 50 ne valjda full sintetika..mislim ok je al se stvara garež...e sad kak se ja nis ne kuzim u klipove karike i tak to zanima me ako slucajno imam puno garezi dal se ona moze kak maknut, mislim dal ce se maknut kad pocnem tocit polustintetiku i kad pocne to normalano izgarat...jer nekako mi se cini da mi skuter nejde ko prije...da ide nesto slabije...a bas sam citao neki post di se objasnjava kak to zna zezat motor, kad se natalozi to sve od ulja...