Tehnički kutak > Tuning skutera

svijetla na novom runneru

<< < (3/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: Antares - 17 Kolovoz, 2008, 12:07:50 ---Imam 2 pitanja:

1. Čemu služe ova mala svijetla u gornjem lijevom/desnom uglu

2. Sad svijetla rade jedno kao kratko, a drugo kao dugo. Jel moguce skombinirati da oba rade kao kratko jer ionako dugo svijetlo opće ne koristim, a lješe zgleda kad oba svijetla rade...

--- Kraj citata ---

1. pozicijska svjetla od 3W po zarulji
2. U praksi to ne radi dobro jer nemas dovoljno struje za to, a kad bi i radilo, nebi svjelila isto jer nemaju isto udaljenu lecu od zarulje. Jedno bi svjetlilo kao kratko, a jedno kao dugo

Antares:
ma mislio sam ih namjestit da u istu tocku svjetle...

no dobro ocito je da nista od toga :)

Rossi:
ma spojio sam ja dobro 100% ,kako rece benjamin namotaji ne daju dovoljno snage ...i ispadnu onda svijetla ko dvije svijece :) ...isto sto se tice i xenona ...na 50ccm ..frend uzeo prije mene ...i spojio onak direktno preko aklumatora i sve uradio kako treba...radili su dan jedan i crkli ....probo sa drugom zaruljom ..posto je jednu po jednu ugradjivo isto poslije dan crkli...neznam zasto ..sve je bilo ok spojeno....i naravno ja onda odustanem od toga..ne daju mi se djabe pare...

Tommek:

--- Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2008, 02:19:20 ---ma spojio sam ja dobro 100% ,kako rece benjamin namotaji ne daju dovoljno snage ...i ispadnu onda svijetla ko dvije svijece :) ...isto sto se tice i xenona ...na 50ccm ..frend uzeo prije mene ...i spojio onak direktno preko aklumatora i sve uradio kako treba...radili su dan jedan i crkli ....probo sa drugom zaruljom ..posto je jednu po jednu ugradjivo isto poslije dan crkli...neznam zasto ..sve je bilo ok spojeno....i naravno ja onda odustanem od toga..ne daju mi se djabe pare...

--- Kraj citata ---

premalo struje.probajte staviti prekidac od svjetla (dugo kratko) na pola pa ce vam obje zarulje svjetliti ko lampice s bora.
a ovo za xenon sam isto cuo.tesko je to na 50ice.

ChRiStIaN:
ovo kaje tomek rek osam ja radio na aeroxu postu su tam najjadnija svjetla...i dobro je bilo...usvakom slucaju bolje nego samo kratko il dugo...

a posto ja uzimam uskoro runnera novog, jel onda na 200 kubika moguce spojit da kad upalim dugo da kratko ostane...makar ga necu palit cesto jer sjeda odma xenon gore al... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju