Tehnički kutak > Tuning skutera

svijetla na novom runneru

<< < (4/9) > >>

Rossi:
ma uzmes i spojis da rade obadva na runneru 200 neam beda nikakvog ...15 minuta posla i sve gotovo....

Benjamin:

--- Citat: KicHo7 - 18 Kolovoz, 2008, 06:43:45 ---ovo kaje tomek rek osam ja radio na aeroxu postu su tam najjadnija svjetla...i dobro je bilo...usvakom slucaju bolje nego samo kratko il dugo...

a posto ja uzimam uskoro runnera novog, jel onda na 200 kubika moguce spojit da kad upalim dugo da kratko ostane...makar ga necu palit cesto jer sjeda odma xenon gore al... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Moguce je samo treba prespojiti instalaciju kako treba...

Dinac:

--- Citat: Benjamin - 18 Kolovoz, 2008, 01:49:12 ---Dobro rossi govori...na 50ccm je nemoguce tak spojiti svjetla...namotaji nemogu dati dovoljnu snagu...na vecim agregatima se to da bez problema napraviti...

ja do sada nisam nigdje vidio da na 50ccm rade uspjesno obadva svjetla neovisno o kojem skuteru se radi..

--- Kraj citata ---

i ja potvrdjujem ovo, probao spojiti duga na kratko i namotaju su vj. preslabo dimenzionirani da bi mogli dati dovoljno struje za 70 W, tj 2 zarulje

majic_sk:

--- Citat: KicHo7 - 18 Kolovoz, 2008, 06:43:45 ---ovo kaje tomek rek osam ja radio na aeroxu postu su tam najjadnija svjetla...i dobro je bilo...usvakom slucaju bolje nego samo kratko il dugo...

a posto ja uzimam uskoro runnera novog, jel onda na 200 kubika moguce spojit da kad upalim dugo da kratko ostane...makar ga necu palit cesto jer sjeda odma xenon gore al... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
frend na novom st-u 125 može imat upaljeno u isto vrijeme kratko i dugo...onaj prekidač za duga svjetla kod njega ima 3 položaja...kratko, dugo, kratko i dugo.... :icon_thumright:

Benjamin:

--- Citat: majic_sk - 18 Kolovoz, 2008, 16:33:09 ---

--- Kraj citata ---
frend na novom st-u 125 može imat upaljeno u isto vrijeme kratko i dugo...onaj prekidač za duga svjetla kod njega ima 3 položaja...kratko, dugo, kratko i dugo.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To sam i ja imao tak na DNA...moze imat upaljeno dugo ili kratko a kad stisneg gum u trecu poziciju da rade obadva onda moras drzati gum..to ti sluzi da si kratko upalis duga bez gasenja kratkog efekt jace svijetlo odnosno da poblicas nekom i da te dobro uoci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju