Tehnički kutak > Tuning skutera
svijetla na novom runneru
Rossi:
ja sam to vec probo na runneru i vjeruj mi djabe ...moze spojit da rade obadva svijetla ali ce ti na motoru svijetlit skroz slabo...i neces nista vidit vjeruj mi vec probo...ja kad sam sebi to spajo i kada sam probo u kuci na 12V ispravljacu ma to je svijetlilo jbg jako ...ali kad spojis na motor i das full gas svijetla opet svijetle slabo skroz i cim izadjes negdje gdje nema puno rasvjete ...ne vidis nista ali bukvalno nista pred sobom...cak sam probo i stavit slabije zarulje i opet isto ..nista se ne vidi...tako da se ostavi toga...
speed:
zasto nisi paralelno spojio svijetla,sad neznam koliko imas viska W i koliko ti magnet daje,a vjerujem da bi trebalo raditi
Antares:
Rossi siguran si da si dobro spojio?
Znam da postoji serijski i paralelni spoj što se struje tiče. Mozda si ti spojio serijski pa se struja morala podijelit izmedu svih svijetla i display-a umjesto da je sve radilo normalno ali trosilo vise struje, a mislim da bi tako bilo u paralelnom spoju
DJ RUNNER RACE:
...ja pak nemogu bez dugih svjetala, kod mene na nekim djelovima između dva sela je samo cesta kroz šumu i nema na takvim dijelovima ulićne rasvijete pa zato ja ćesto koristim duga svijetla...normalno i ja se ko vi 90%vozim s kratkim svijetlima, ali na nekim dijelovima ipak koristim duga svjetla(tamo di je potrebno)...a kaj se tiće ovog slaganja da oba dva svijetle u isto vrijeme, mislim da to nije pametan potez...bolje ostavit onako kako je...rađe ti sebi složi xenon, to ti je bolja vidljivost, šminka itd... :headbang: :icon_thumright: :glasses9: :headbang: :icon_thumright: :glasses9:
Benjamin:
Dobro rossi govori...na 50ccm je nemoguce tak spojiti svjetla...namotaji nemogu dati dovoljnu snagu...na vecim agregatima se to da bez problema napraviti...
ja do sada nisam nigdje vidio da na 50ccm rade uspjesno obadva svjetla neovisno o kojem skuteru se radi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju