Uvažavam primjedbe i zahvaljujem na spremnosti suradnje!!!
Uglavnom se slažemo da benzina nema dovoljno za normalan rad pri većim obrtajima, odnosno da se ne stigne nadomjestiti količina koja se potroši.
Jedna je teorija da ima viška zraka, možda zbog većeg klipa koji moćnije usisava pa kroz postojeći filter proteče više , a time se smanji omjer benzina koji ne dotiče zbog uskog grla na dizni.
Danas sam iščupao semering na koji sam sumnjao, onaj do kojeg je lakše doći skidanjem dekla i variomata.
Zahvaljujem kolegama koji su taj zahvat opisivali u drugim postovima, pa sam tako postupajući uspio
Ni sa novim semeringom nije se promijenilo stanje!
Računajući da imam viška zraka u odnosu prema benzinu, na airbox-u sam začepio jednu od dvije rupe.
Došlo je do promjene, ali nije riješen problem. Dvostruko duže imam goriva za pogon prije nego počne gubiti snagu i smalakše do obrtaja kao na leru. Dakle, sad prevali nekih stotinjak metara. Pod laganim gasom, po ravnom, ide i ihahaj 300-350 metara. Možda bi i dalje da sam imao volje i htio riskirati. Želim čuti komentare jer se tijekom te vožnje više puta čuje pucanje u auspuhu ( Ne osobito jako, ali sugerira na nešto što nikako nije normalan rad)
Uglavnom, nije u pitanju manjak ulja u gorivu, jer pumpa radi pa otklanjam to kao mogući razlog usporavanja zbog pregrijavanja i zaribavanja.