ova ispitivanja su vam sigurno vec dosadna al sta se moze kad se bas ne kuzim previse. evo pa da pocnem,skuter ja sr 50 minarelli vodeno hladjenje
na skuteru je trenutni setup:multivar-rolice 4,7g,malossi fly-žuti federi i bijeli malossi centralni,top remen,top remenica,malossi torq,dellorto PHBG 19 BS+red sponge i nardo sa topom od zx-a.
sad me zanima sta bi mi bilo najbolje stavit jos na skuter,mislim ulozit 3000-4000kn. ja bi stavio tp trophy,tp radilica,stage 6 zvono ili wingbell,najvjerojatnije i delta stage 6 double layer(manja) gljiva,stage6 oversize 260mm disk,sad koje bi rolice,federi,dizna i centralni trebali ic na taj setup odprilike? i jel mi treba za disk distancer? midrace ne znam da bi stavljao posto svaki dan napravim nekih 100km,pa ne znam kolko bi to dugo izdrzalo,ja racunam da mi izdrzi nekih 10000-15000km. to bi sve radio preko zime,prelakirao bi skuter i kupio mu jos neke styling djelove. ako netko ima bolji prijedlog u vezi setupa neka napise jer se bas ne kuzim previse