Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50r(2008god) tuning

<< < (7/8) > >>

Macak sf:

--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2014, 14:12:40 ---
--- Citat: Macak sf - 21 Veljača, 2014, 13:54:43 ---Na svoju sr-ku stavio sam yasunia bez ikakvog piljenja i da je išta smetalo :dontknow:

--- Kraj citata ---
Jesi prvi vlasnik sr-a?

--- Kraj citata ---

Kupio je sa niti 400 km,blokadom,serijskim spuhom.

Ruff Ryder:
1. Aprilia i Gilera iako imaju istu masinu ne pasu isti spuhovi jer aprilia ima drugaciji nosac masine, mrvicu je duza grana.
2.Ukoliko imate Apriliu SR 50 R morali ste rezat jedan strcak koji onemogucava metanje rezo spuha.
3. Macak sf govori se o srki od 05 do sad.. ne starijim..

Grale:

--- Citat: Ruff Ryder - 21 Veljača, 2014, 15:39:38 ---1. Aprilia i Gilera iako imaju istu masinu ne pasu isti spuhovi jer aprilia ima drugaciji nosac masine, mrvicu je duza grana.
2.Ukoliko imate Apriliu SR 50 R morali ste rezat jedan strcak koji onemogucava metanje rezo spuha.
3. Macak sf govori se o srki od 05 do sad.. ne starijim..

--- Kraj citata ---
Dobro da si nas prosvjetlil, ni jedno do sad nismo spomenuli :toothy12: :toothy12:

Btw, yasuni r je isti za svaki piaggio skuter:
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-R-LC-as-from-2005/Exhaust-Systems/Sport/YAS420-Exhaust-Yasuni-R-Alu-with-euro-approval.html

Jedino je stvar sa LV spuhovima koji zbog neznam čega svakom drugi neki štambilj zbog homologacije lupe...

Do sad koji god sam auspuh stavljal na srku moral sam otpilit to sranje, znači obična neka šipkica dužine cca 10 cm, nema šanse da ijedan prođe pored nje osim serijskog.
Mačak, daj zaviri ispod skuta i pogledaj baš.

Drnda:
ja nisam pilao ruckicu ( bila otpilana), ali sam morao napraviti polukrug na nosacu masine da mi grana moze proci uz njega..

ajlavsrku:
onda san falijasorry,jer ja sam stavlja reversa u ovlaštenog jer je kupljen novi...a nisan primjetia da je rezano nesto kad san ga skida mozda nisan toliko ni iša za tim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju