Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50r(2008god) tuning

(1/8) > >>

ri.skuter22:
Pozdrav,nov sam na forumu pa bi me zanimalo koji  je auspuh najbolji za navedeni skuter,cijena nije vazna i sta bi jos sve trebalo napravit da skuter ide pristojno?? ne racunajuci kit!!

ajlavsrku:
gianelli reverse spuh,multivar il neki drugi vario,veca dizna,i miran 100 godina :) reverse novi oko 1200,multivar polovni 300 kn,dizna 15 kn,federi i centralni nek ostanu tvornicki..tako sam ja ima i odlično je iša za serijalu...

Drnda:
necu ti govoriti o izboru spuha jer ce ti svatko svoga konja hvaliti..
ja osobno bih uzeo samo yasuni r ili malossi mhr replicu jer su po kvaliteti najbolji
na srki za montirati rezo spuh moras malo pilati po nosacu masine, jer grana spuha udara u nju, samo par milimetara udubis koji smetaju grani i sve si rijesio ( meni je oduzelo pola sata i malo zivaca jer sam postupno skidao i stavljao spuh da ne pretjeram, a da ne grebe...

moj izbor nakon multivara i hi speed ( polini) je definitivno na strani polinija, puno bolji start imam i vise traju rolice i klizaci ( bolje obradjen)

Grale:

--- Citat: Drnda - 20 Veljača, 2014, 16:56:09 ---necu ti govoriti o izboru spuha jer ce ti svatko svoga konja hvaliti..
ja osobno bih uzeo samo yasuni r ili malossi mhr replicu jer su po kvaliteti najbolji
na srki za montirati rezo spuh moras malo pilati po nosacu masine, jer grana spuha udara u nju, samo par milimetara udubis koji smetaju grani i sve si rijesio ( meni je oduzelo pola sata i malo zivaca jer sam postupno skidao i stavljao spuh da ne pretjeram, a da ne grebe...

moj izbor nakon multivara i hi speed ( polini) je definitivno na strani polinija, puno bolji start imam i vise traju rolice i klizaci ( bolje obradjen)

--- Kraj citata ---
Replika i yasuni po kvaliteti nebi baš spadali u isti koš, po performansama da.

Drnda:
ja osim 2 vara na perforiranoj cijevi ( koje je netko prije mene ocito vario pa je progorio sve okolo) nisam imao ama bas nikakvih problema, ni ne hrdja mi, ne gori vuna, ne pusta nigdje... neznam koji bi bili kriteriji za dobar spuh, e da ima i veliki selen na nosacu sto znaci puno..
zato sam rekao malossi ili yasuni po meni , ali da on odluci sto njega zanima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju