Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50r(2008god) tuning

<< < (8/8)

Peksy:
ugl brate sta ste upilali j**** vas u bulj*  :laughing6: :laughing6:

Macak sf:

--- Citat: Ruff Ryder - 21 Veljača, 2014, 15:39:38 ---1. Aprilia i Gilera iako imaju istu masinu ne pasu isti spuhovi jer aprilia ima drugaciji nosac masine, mrvicu je duza grana.
2.Ukoliko imate Apriliu SR 50 R morali ste rezat jedan strcak koji onemogucava metanje rezo spuha.
3. Macak sf govori se o srki od 05 do sad.. ne starijim..

--- Kraj citata ---

Znam da se govori o novoj srki, jer ja imam upravo isti model kao i ti  :icon_thumright:
I da postoji ta neka sipkica dole ispod, ali ja nisam nista rezao, jednostavno sam pored nje bez problema ugurao spuh i sve je sjelo, tak da neznam sta bi se trebalo pilit  :dontknow:

Evo budem sutra posliko kako je kod mene pa cu stavit sliku  :icon_thumright:

Ruff Ryder:

--- Citat: Macak sf - 21 Veljača, 2014, 23:31:27 ---

Znam da se govori o novoj srki, jer ja imam upravo isti model kao i ti  :icon_thumright:
I da postoji ta neka sipkica dole ispod, ali ja nisam nista rezao, jednostavno sam pored nje bez problema ugurao spuh i sve je sjelo, tak da neznam sta bi se trebalo pilit  :dontknow:

Evo budem sutra posliko kako je kod mene pa cu stavit sliku  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ja sam stavljao spuhove na 4 srke i na svima sam morao rezat..

Macak sf:

--- Citat: Ruff Ryder - 22 Veljača, 2014, 11:21:52 ---Ja sam stavljao spuhove na 4 srke i na svima sam morao rezat..

--- Kraj citata ---
Imas pravo  :icon_thumright:
Evo upravo isao gledat kako je na mojoj sr-ki, je odrezana je ta sipkica, ocito su to dok je jos u ducanu(servisu) bila, napravili jer prvi vlasnik nije sigurno nista rezo, a niti isao s njom na servis, zato ja nisam ni imao problema sa ugradnjom  :icon_thumright:

Evo i slika kako je kod mene:

Drnda:
a ja sam uz to morao i na samome nosacu masine upilati unutra par mm da bi koljeno moglo proci pokraj nosaca  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju