Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr 50r(2008god) tuning
Drnda:
ma to mi srka pacenici imamo interna prepucavanja :toothy12:
ri.skuter22:
haha kraljevi...i sta onda kazete koje je ulje najbolje?
Drnda:
ja osobno u sve tocim stihl crveni ( polini sport, mhr replica..), nikad u proteklh 7 godina nisam imao probleme s njime , 2% rucno mijesam..
ali svaka polusintetika poznate marke ce biti super izbor :icon_thumright:
ajlavsrku:
--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2014, 01:44:08 ---
--- Citat: ajlavsrku - 20 Veljača, 2014, 23:55:43 ---Ma koje pilanje..ja bez problema stavia reverse,spuh 1170 kn novi,polini vario 9 rolica koji nakon 20000 km izgleda ko novi,i tako sam vozija 18000km na serijali i sve 5,svako svog konja hvali al po meni bolje uzet reverse i polovni multivar troska 1400-1450 kn a razlika naspram serijale extra,nekazem da yasuni r nije dobar auspuh al kazem sta je isplativije.
--- Kraj citata ---
Očito ga nisi ti stavljal onda gore ako si ga uspel stavit bez da odrežeš to sranje :icon_biggrin:
Btw, polako učim taj vaš jezik, zar pilanje ne znači kao zamaranje (eee nemoj me pilat i sl.), a u ovom slučaju govorimo o piljenju baš ;D
--- Kraj citata ---
nisam prvi put mi je stavljan u servisu dok sam imao garanciju,al nevidim ispod motora da je nista pilano,i kad sam ga ja skida par puta radi poliranja nikad nije bia problem vratit ga doli samo eto napamaet moraš pogađat jer bas i nevidiš rupu na cilindru :)
POLAKO UČIM VAŠ JEZIK-hahahahahahahahaha dobro sam se nasmija,kralj si,je je pilanje znači ka nepilaj me (pusti me na miru) il pilaš me (je*** me u mozak) i takve stvari...:)
a nadjite meni polovni yasuni r i prodam mu ja svog reversa :P
Tomi_ZG:
Ovo s piljenjem i ne piljenjem je stvar u tome da su šifre za recimo zx-r za apriliu 4028,a za runnera 4567 kaj znači da to nisu identični spuhovi,tak je vjerojatno i s ostalim modelima,oni koji su pilili su očito imali spuh za runnera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju