Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr 50r(2008god) tuning
Grale:
--- Citat: ajlavsrku - 20 Veljača, 2014, 23:55:43 ---Ma koje pilanje..ja bez problema stavia reverse,spuh 1170 kn novi,polini vario 9 rolica koji nakon 20000 km izgleda ko novi,i tako sam vozija 18000km na serijali i sve 5,svako svog konja hvali al po meni bolje uzet reverse i polovni multivar troska 1400-1450 kn a razlika naspram serijale extra,nekazem da yasuni r nije dobar auspuh al kazem sta je isplativije.
--- Kraj citata ---
Očito ga nisi ti stavljal onda gore ako si ga uspel stavit bez da odrežeš to sranje :icon_biggrin:
Btw, polako učim taj vaš jezik, zar pilanje ne znači kao zamaranje (eee nemoj me pilat i sl.), a u ovom slučaju govorimo o piljenju baš ;D
Drnda:
daj ne pilaj sa nepotrebnim :toothy11:
znas na koliko sam ljudi naletio koji voze serijski spuh na srkama jer nemoze nijedan drugi :toothy12: :toothy12:
Grale:
--- Citat: Drnda - 21 Veljača, 2014, 01:46:41 ---daj ne pilaj sa nepotrebnim :toothy11:
znas na koliko sam ljudi naletio koji voze serijski spuh na srkama jer nemoze nijedan drugi :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ja znam samo za tebe :dontknow:
Drnda:
kod mene sigurno nije serijski, ja serijske drzim u ormaru, ako nista drugo, zato jer su teski kao pola skutera, pa i da rezo ne daju poboljsanje u snazi daju u manjoj kilazi :toothy11:
ri.skuter22:
hahaha a ko da je bitno..ako covjek ima gore auspuh bez da je micao granu ja mu vjerujem :)) sad se jos tu raspravljajte :DD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju